Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde oyunu kullandı. İmamoğlu'nun oğlunun Ramazan ayında kameralar karşısında sakız çiğnemesi ise gözlerden kaçmadı.

GİRİŞ 31.03.2024 13:00 GÜNCELLEME 31.03.2024 15:16
Bu Habere 330 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ... Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve yeniden adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı.

İmamoğlu oy kullanmaya eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve iki oğlu ile birlikte geldi. 

Ekrem İmamoğlu oy kullanmasının ardından gazetecilere açıklama yaptı. İmamoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

"Ramazan ayındayız dilerim ki; Ramazan ayının bütün güzel duygularının yaşandığı, hiçbir sıkıntının yaşanmadığı, vatandaşımız kime oy kullandıysa onun göreve başladığı bir seçim olsun. Bugün benim için duygusal bir gün. Çünkü beş yıllık bir emeğin helalleşme anı. Ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımı ve bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte İstanbul'umuza eşitlikçi bir şekilde partizan olmadan hareket ettiğimi ifade etmek isterim. Birinin kalbini kırmışsam koca şehirde af dilerim. İl Başkanlığımızda seçimi takip edeceğim."

OĞLU SAKIZ ÇİĞNEYEREK OY KULLANDI

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun oyunu sandığa atacağı sırada yanında bulunan büyük oğlunun kameralar karşısında sakız çiğnemesi dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 330
  • BÜYÜK KARTAL 4 hafta önce Şikayet Et
    Malesef halkımızın büyük bölümü şarlatanları seviyor.
    Cevapla
  • Ahmet NAİR 4 hafta önce Şikayet Et
    İmamoğlu ailesi oruç mu tutacak. Bundan sonra babası Ekrem de daha türbeye gidip Yasin de okumaz. Nasıl olsa seçimi kazandı
    Cevapla
  • Cem 4 hafta önce Şikayet Et
    Veda konuşması yaparken başarıyı kucağında bulan biri.
    Cevapla
  • kalender 4 hafta önce Şikayet Et
    İş mi senin söylediklerin. İmanın islamın hiç mi öne mi yok. Ramazan ayında müslüman birisinin üstelik siyasetçinin oğlu orucu açıktan yerse bu olsa olsa akıl tutulmasıdır. Sen de bunu normal görürsen imanını tazele..
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Eskiden edep vardı,ahlak vardı,ar vardı,utanma vardı,saygı vardı.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...