Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde oyunu kullandı. İmamoğlu'nun oğlunun Ramazan ayında kameralar karşısında sakız çiğnemesi ise gözlerden kaçmadı.
SON DAKİKA HABERİ... Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve yeniden adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı.
İmamoğlu oy kullanmaya eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve iki oğlu ile birlikte geldi.
Ekrem İmamoğlu oy kullanmasının ardından gazetecilere açıklama yaptı. İmamoğlu'nun açıklaması şu şekilde;
"Ramazan ayındayız dilerim ki; Ramazan ayının bütün güzel duygularının yaşandığı, hiçbir sıkıntının yaşanmadığı, vatandaşımız kime oy kullandıysa onun göreve başladığı bir seçim olsun. Bugün benim için duygusal bir gün. Çünkü beş yıllık bir emeğin helalleşme anı. Ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımı ve bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte İstanbul'umuza eşitlikçi bir şekilde partizan olmadan hareket ettiğimi ifade etmek isterim. Birinin kalbini kırmışsam koca şehirde af dilerim. İl Başkanlığımızda seçimi takip edeceğim."
OĞLU SAKIZ ÇİĞNEYEREK OY KULLANDI
Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun oyunu sandığa atacağı sırada yanında bulunan büyük oğlunun kameralar karşısında sakız çiğnemesi dikkat çekti.
-
BÜYÜK KARTAL 1 yıl önce Şikayet EtMalesef halkımızın büyük bölümü şarlatanları seviyor.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ahmet NAİR 1 yıl önce Şikayet Etİmamoğlu ailesi oruç mu tutacak. Bundan sonra babası Ekrem de daha türbeye gidip Yasin de okumaz. Nasıl olsa seçimi kazandıBeğen
-
Cem 1 yıl önce Şikayet EtVeda konuşması yaparken başarıyı kucağında bulan biri.Beğen Toplam 1 beğeni
-
kalender 1 yıl önce Şikayet Etİş mi senin söylediklerin. İmanın islamın hiç mi öne mi yok. Ramazan ayında müslüman birisinin üstelik siyasetçinin oğlu orucu açıktan yerse bu olsa olsa akıl tutulmasıdır. Sen de bunu normal görürsen imanını tazele..Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ali 1 yıl önce Şikayet EtEskiden edep vardı,ahlak vardı,ar vardı,utanma vardı,saygı vardı.....Beğen Toplam 3 beğeni