Tek başına ilçe gibi! Bu okulda adım atmaya yer kalmadı

55 sandıkta toplam 19 bin 249 kayıtlı seçmenin bulunduğu Avcılar Leyla Bayram İlkokulunda oy kullanma yoğunluğu yaşanıyor. Okuldaki oy kullanma sırası koridorlara ve merdivenlere kadar ulaştı.

GİRİŞ 31.03.2024 15:36 GÜNCELLEME 31.03.2024 15:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

  HABER7

31 Mart yerel seçimleri geldi çattı. Türkiye'nin yerel yöneticilerini belirleyeceği seçimde milyonlar bugün sandık başına gidiyor. Akşam saat 17.00'a kadar sürecek oy kullanma işlemi için vatandaş büyük ilgi gösteriyor. 

19 BİN 249 SEÇMEN VAR

Oy kullanma işleminin gerçekleştirildiği bazı okullarda yoğunluk yaşanıyor. Bu okullardan biri de Avcılar Leyla Bayram İlkokulu. Türkiye'de en fazla seçmen sayısı bulanan okullardan biri olan Leyla Bayram İlkokulunda kayıtlı tam 19 bin 249 seçmen bulunuyor. 55 sandığın bulunduğu okulda yaklaşık 500 personel görev yapıyor. 

SIRA MERDİVENLERE TAŞTI

Oy kullanma işleminin başlamasıyla birlikte vatandaşlar Leyla Bayram İlkokuluna akın etti. 20 bine yakın seçmenin bulunduğu okulda hem içerde hem de dışardaki yoğunluk kameralara yansıdı. Seçim günü tek başına bir ilçe haline gelen okulda koridorlardaki sıraların merdivenlere kadar taştığı görüldü.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Fecri 1 ay önce Şikayet Et
    Tek sandık kurulan köy okulları ile 55 sandık kurulan okulda çalışan temizlik görevlileri aynı ücreti alacaklar.Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Nevzatt 1 ay önce Şikayet Et
    Başka okul yok mu o civarda?
    Cevapla
  • Aliveli 1 ay önce Şikayet Et
    Onlar sırayı sever. Beklesinler. Ayaklarına kadar metrobüs gitti.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Değişik bir yaratık olmalısın, yapay zeka destekli yazdığın kesin gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 İsrail'de sular durulmuyor! Yüz yüze görüşecekler
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok