'Delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın' diyen 2 şüpheli gözaltında

Muğla'nın Milas ilçesinde polise mukavemette bulunan ve olayla ilgili sosyal medyada emniyet güçlerine yönelik aşağılayıcı paylaşım yapan 2 şüpheli gözaltına alındı.

'Delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın' diyen 2 şüpheli gözaltında
'Delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın' diyen 2 şüpheli gözaltında
GİRİŞ 01.04.2024 22:45 GÜNCELLEME 02.04.2024 00:20
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İlçede 17 Mart'ta, 19 Mayıs Bulvarı'nda polisten kaçarken kaza yapan motosiklet sürücüsü M.U. ekipler geldiği sırada tekrar kaçmaya çalıştı. Polis ekiplerine mukavemet gösteren M.U'ya işlem yapıldı.

"KAHRAMAN TÜRK POLİSİ GELSİN BENİ SORGUYA ALSIN"

Olay anına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine İ.D. gönderinin altına, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın." ifadelerini yazdı.

Bunun üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile Terörle Mücadele ekipleri, M.U. ile sosyal medyadaki yorumuyla emniyet teşkilatını aşağıladığı iddiasıyla İ.D'yi gözaltına aldı.

İki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Adliyeye sevk edildi diyor
    Cevapla
  • OGS 3 hafta önce Şikayet Et
    Anayasa ve kanunların komple elden geçmesi lazım, öyle taşıma suyla değirmen dönmüyor maalesef... İtalyan ceza kanuna göre tutuklanan adam Alman CMUK'na göre serbest bırakılıyor... Hakim, savcı ve polise de yazık boşa kürek çekiyorlar...
    Cevapla
  • vatan25 3 hafta önce Şikayet Et
    bu şahsın chp li muğlalıların kankası olan dem partili olma ihtimali çok yüksek...
    Cevapla
  • muhafız1969 3 hafta önce Şikayet Et
    bunlar merdivenden inerken çıkarken düşüp bir yerlerini kırmaz mı acaba yada ağzındaki dişler dökülmez mi yüzü mermere vursa falan
    Cevapla
  • vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Yeni anayasa şart artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...