Yangın faciasını görgü tanıkları anlattı: Sürünerek çıktık!

Son dakika haberi... Beşiktaş Gayrettepe'deki 16 katlı binanın zemin katında bulunan gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anlarını görenler, yaşananları anlattı.

GİRİŞ 02.04.2024 16:39 GÜNCELLEME 02.04.2024 16:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'da Beşiktaş Gayrettepe'deki 16 katlı binanın zemin katında bulunan gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anlarını görenler, yaşananları anlattı.

Hikmet Baykuş, "Gece kulübünün gündüz hazırlıkları bu saatlerde başlıyordu. İçeride belli bir kısım çalışanlar ile tadilat için gelenlerin olduğunu duyduk. Çıkan bir yaralıdan duyduğumuza göre içerideki diğer arkadaşların da hepsinin öldüğünü söylüyor. Detaylı bir bilgi yok. Çalışma sırasında kaynaktan ya da hazırlık yaparken ocaktan gaz sızıntısından diyorlar ama o da net değil." dedi.

"OTOPARKTAN SÜRÜNEREK ÇIKABİLDİK"

Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta bizim kurum araçlarımız vardı. Onları çıkarmak için gittiğimizde, daha itfaiye gelmemişti. Otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, bazıları içeride kaldı. Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Yangının olduğu yere gittiğimizde alevler 4'üncü katlara doğru çıkmaya başladı. Gece kulübünde çalışma vardı. Çalışanlar da içeride mahsur kaldı. Biz de kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.

YANGININ İLK ANLARI!

Gece kulübünü alevlerin sardığı ilk anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    bina altında böyle mekanları kapatmak lazım. nekadar tehlikeli sonuçlar olduğunu gördük. içerisi müşteri dolu iken çıksa, can kaybı yüzlü rakamlarla ifade edilirdi. binada yaşayan insanlarında hayatı tehlikeye atılıyor. böyle mekanları mafya vari guruplar işletiyor. daire sahipleri ne diyecek ne yapacak.
    Cevapla
  • mta 3 hafta önce Şikayet Et
    Gece de aynı gündüz de aynı Allahu teala vermiş belalarını bu mübarek aya bile saygıları yok zındıkların!!!
    Cevapla
  • Ozimus 3 hafta önce Şikayet Et
    tadilat için çalışan işçiler varmış içerde birader, gece kulübü olması senin kafanı karıştırmış galiba...
    Cevapla
  • Hasan 3 hafta önce Şikayet Et
    Mübarek ramazan ayında ne işiniz var günah yuvalarında
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Buraya ruhsat veren belediyeyi hesaba çekin
    Cevapla
  • Fethi 3 hafta önce Şikayet Et
    Gece kulübü gündüz saatinde neden bu kadar dolu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek