İstanbul Valiliği açıkladı! Tam 132 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, Van’daki olaylara ilişkin İstanbul'un Çağlayan, Sultanbeyli, Esenyurt ve Sancaktepe'de korsan gösteri yapan toplam 132 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

GİRİŞ 04.04.2024 01:56 GÜNCELLEME 04.04.2024 09:31
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği, Çağlayan Adliyesinde korsan gösteri düzenleme girişiminde bulunarak adliye binasına zorla girmeye çalışan ve  132 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

ÇAĞLAYAN VE 3 İLÇEDE 132 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul’un çeşitli ilçelerinde Van ilimizde yaşanan olaylara ilişkin yapılmak istenen korsan gösteri ve basın açıklaması girişimlerinde; saat 13.00'da Şişli ilçesi Çağlayan Adliyesinde Başsavcılık Makamının basın açıklamasına müsaade etmemesine rağmen adliye binası içerisine zorla girmeye çalışarak kamu malına zarar veren ve görevli memura mukavemette bulanan avukat gruptan 8 kadın 6 erkek toplamda 14 şahsa, saat 16.00'da Sultanbeyli Dem Parti İlçe Binası önünde yasaklama kararına uymayıp korsan gösteri yapan ve görevli memurlara fiili mukavemet ederek 2 polis memurunun yaralanmasına sebebiyet veren 9 kadın 15 erkek 2 suça sürüklenen çocuk olmak üzere toplamda 26 şahsa, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'na saat 18.00'da korsan gösteri yapmak isteyen 150 kişilik grup gelmiş, bahse konu gruba Esenyurt Kaymakamlığı tarafından yasaklama kararı olduğu tebliğ edilmiş, dağılmaları yönünde gerekli uyarılar yapılmış, meydanda ve farklı noktalarda dağılmamakta ısrar eden 20 kadın 67 erkek olmak üzere 87 şahsa, saat 19.15'de Sancaktepe ilçesi İnönü Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde korsan gösteri yapan 5 şahsa, olmak üzere toplam 132 şahsa yakalama işlemi yapılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • hüsnü 3 hafta önce Şikayet Et
    napçanız şimdi bunları hapsemi tıkacaksınız serbestmi bırakacaksınız
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Vatana ihanetten yargılayın bunların amacı iç savaş çıkarmak
    Cevapla
  • Vatandas 54 3 hafta önce Şikayet Et
    kamu haklari geri alinsin sokaklarda teror estirenlere terorist muamelesi yapilmali en agir ceza verilmelidevletin kurumlari bu kisilere kapatilmali kamu yaralari kesilmelidir evet hukumet yoksa daha basin cok agriyacak turk milleti sessiz duruyor diye azanlara hadlerini bildirmeljsin baska bir krizler cikmadan gec kalmayin gec gelen adalet adalet degildir
    Cevapla
  • Mnbvcxx 3 hafta önce Şikayet Et
    Yüzyıllık vatikan evangeloşyan siyonist mason sabetayist şia vehhabi nusayri halk Türk ve Müslüman düşmanı partisi. Tüm tutukluların tüm sülalesi vatandaşlıktan çıkarılıp sınırdışı edilmeli.
    Cevapla
  • Barancan 3 hafta önce Şikayet Et
    İçi fos olan devlet bundada fos işler yapacaktır, marketle baş edemeyen domates salatalık zammı ile baş edemeyen devlet bana devlet olamaz diyenleri dinlemeyen erdoğan sonunda tarihin tozlu raflarında ismi silinip gidecek tog yap zengine yol yap zengine sen ne iş yapan ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı