Türkiye'den MOSSAD ajanlarına 'Köstebek-3' operasyonu!

İçişleri Bakanı Yerlikaya: İsrail istihbarat servisinin Türkiye'de hedefindeki kişi ve şirketler hakkında bilgi toplayan şüphelilere düzenlenen 'Köstebek-3' operasyonunda 8 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 05.04.2024 11:40 GÜNCELLEME 05.04.2024 12:42
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan operasyonun detaylarını paylaştı:

İsrail İstihbarat Servisinin hedefindeki Türkiye’de bulunan şahıslar ile şirketler hakkında bilgi derleyen ve İsrail İstihbarat unsurlarına topladığı bilgi ve belgeleri aktaran şahıslara yönelik düzenlenen “KÖSTEBEK-3” operasyonunda 8 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerden; 2’si tutuklandı. 6’sı hakkında adli kontrol kararı verildi. Ülkemiz sınırları içinde milli birlik ve beraberliğimize karşı yürütülmek istenen casusluk faaliyetlerine asla izin vermeyeceğiz. Takipteyiz!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT Başkanlığı ve EGM İstihbarat ve TEM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu şüphelilerin; İsrail İstihbarat unsurları ile görüşmeler gerçekleştirdikleri, İsrail İstihbarat Servisinin hedefindeki Türkiye’de bulunan şahıslar ile şirketler hakkında bilgi derledikleri ve İsrail İstihbarat unsurlarına topladığı bilgi ve belgeleri aktardıkları tespit edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı, MİT mensuplarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle...

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 66
  • Sivaslı Öğretmen 3 hafta önce Şikayet Et
    yakalamayın gömün gömün...
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    bu vatana kim ihanet ediyorsa direk ölüm bitti
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Asın bu hainleri aşağılıkları
    Cevapla
  • insanlık 3 hafta önce Şikayet Et
    Madem yeterli delil ve belgesi var. Bunları TV'lere çıkarıp, alenen ifşa edin. Millet yüzlerine tükürsün.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    idam istiyorum idammmmmmm söz sahipleri sözlerini tutsunnnnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti