YSK'ya Dünya Seçim Organları Birliği'nden ödül

Dünya Seçim Organları Birliği A-WEB, ‘En İyi Uygulamalar ve Girişimler’ alanında Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) oy birliği ile ödüllendirilmesine karar verdi.

YSK'ya Dünya Seçim Organları Birliği'nden ödül
YSK'ya Dünya Seçim Organları Birliği'nden ödül
GİRİŞ 05.04.2024 18:22 GÜNCELLEME 05.04.2024 20:22

2013 yılında kurulan ve seçim yönetimi alanında dünyanın en büyük uluslararası kuruluşu olarak kabul edilen Dünya Seçim Organları Birliği A-WEB, 20 Mart 2024 tarihinde Güney Kore’de 12’inci Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

109 ülke ve 119 seçim yönetim organından oluşan A-WEB, toplantı çerçevesinde Yüksek Seçim Kurulu adına gönderilen ‘Türkiye’de Şeffaflık İçin En İyi Seçim Uygulamaları’ başlıklı sunum da değerlendirmeye aldı.

Kurul, YSK’nin sunumunu En İyi Uygulamalar ve Girişimler alanında oy birliği ile ödüllendirilmesine karar verildi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri