Kahreden kaza: Minik Şerzan öldü, aynı aileden 4 yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 07.04.2024 19:24 GÜNCELLEME 07.04.2024 19:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Uluslararası İpekyolu mevkiinde seyir halinde olan plakası belirlenemeyen tır ile 06 DRB 857 plakalı Mercedes marka otomobil çarpıştı.

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ, AYNI AİLEDEN 4 YARALI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada 3 yaşındaki Şerzan Botan A. hayatını kaybederken, Mehmet Esir A., Helin A., Berivan A. ve Alan Berken A. yaralandı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • adem 3 hafta önce Şikayet Et
    yavaş yavaş gidin kardeşim şimdi iyimi oldu ömür boyu vivdan azabın olacak
    Cevapla
  • erdi 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin çocuklara oto koltuğu kulanın bir önlem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..