İstanbul Valisi Gül'den protesto açıklaması: Katil arayan İsrail'e baksın!

İstanbul Valisi Davut Gül, İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklama yaptı. Vali Gül, "Katil aranıyorsa İsrail'e ve kendilerine destek veren aynı dış güçlere baksınlar" dedi.

İstanbul Valisi Gül'den protesto açıklaması: Katil arayan İsrail'e baksın!
İstanbul Valisi Gül'den protesto açıklaması: Katil arayan İsrail'e baksın!
GİRİŞ 08.04.2024 01:29 GÜNCELLEME 08.04.2024 17:57
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Davut Gül, İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklama yaptı. Marjinal grupların beşinci kol faaliyetleri yaptığının farkında olduklarını belirten Vali Gül, "Katil aranıyorsa İsrail'e ve kendilerine destek veren aynı dış güçlere baksınlar" dedi.

'MARJİNAL GRUPLARIN BEŞİNCİ KOL FAALİYETLERİ YAPTIĞININ FARKINDAYIZ!'

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da, Filistin'e destek, İsrail'i protesto etmek amacıyla son 6 ay içerisinde 947 etkinlik gerçekleştirilmiştir. Tarihinde hiçbir gösteriye tahsis edilmeyen Galata köprüsü dahil, makul olan tüm talepler karşılanmıştır.

Tüm toplumsal olaylarda olduğu gibi Filistin konusunda da genel güvenliği etkilemeyecek her yere izin verilmektedir.

'KATİL ARANIYORSA İSRAİL'E VE DESTEK VEREN AYNI DIŞ GÜÇLERE BAKSINLAR'

Farklı şer odaklarının ittifakıyla oluşturulan marjinal grupların 'iyi niyetli' vatandaşlarımızı kullanarak devletimizin ve milletimizin fedakarlıklarını yok sayıp beşinci kol faaliyetleri yaptığının farkındayız!

Katil aranıyorsa İsrail'e ve kendilerine destek veren aynı dış güçlere baksınlar."

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • yılmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    merkezinde yeniden refah partisinin olduğu bu söylemler milleti gaza getirmeler, ikinci bir kalkışma öncesi alt yapı çalışmaları olduğu anlaşılıyor, fetö ve bu siyasi parti kirli ilişkiler
    Cevapla
  • Ayısigi 3 hafta önce Şikayet Et
    O kadar cok filistini seviyorlarsa doldurun gemiye gonderin filistine yardim etdinler burada bagirip cagırip milleti getmeye yalan lariyla gundemi mesgul etmesinler topunu gönderin
    Cevapla
  • Ayışığı 3 hafta önce Şikayet Et
    Malesef bizim muhazakar kesim koyun gibi nereye çekersen oraya gidiyor para için chp oy verenler var ekonomi iyi değilmiş 2001 de ekonomik krizi darbeleri unuttular çoktan.
    Cevapla
  • İnadına REİS 3 hafta önce Şikayet Et
    taşı tam da gediğine oturtun syn valim ağzına sağlık Allah cc yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • gardass 3 hafta önce Şikayet Et
    şer odaklar seçim galibiyetindensonra reisi indirek için her yola başvuracaklar görünüşe göre ALLAH devletimize zeval vermesin bu şer güçlerinde kahar ismihle kahreylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Mısır ve Irak'tan sürpriz hamle! Yeni dönem başlıyor
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi