Niğde'de toprak altındaki patates deposunda göçük; 2 ölü, 4 yaralı

Niğde merkeze bağlı Çarıklı Köyü'nde toprak altındaki patates deposunda meydana gelen göçük nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 08.04.2024 15:37 GÜNCELLEME 08.04.2024 17:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Niğde'de, alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çarıklı köyündeki doğal patates deposu yapımında yer altında kazı yapıldığı sırada göçük oluşmaya başladı.

İŞÇİLER KAÇMAYA ÇALIŞTI

AA'da yer alan habere göre durumu fark eden ve yer altından çıkmaya çalışan işçiler, göçüğün oluşturduğu basınçla dışarı fırladı.

AFAD VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi.

2 İŞÇİ ÖLDÜ, 3'Ü AĞIR 4 YARALI

Olayda 2 kişi yaşamını yitirdi, yaralanan 4 kişi de ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Niğdeli 2 hafta önce Şikayet Et
    Konu hakkında fikriniz olmadan yorum yapmak, başkalarında insanların günahına girmelerine sebep olmak analiz gerektirir. Niğded de yılda 800 bin ton patates üretilir. hasadı yapılan ürün yeraltı ambarda bekletilmeli yada hemen satılmalıdır. Patates stoklanacak bir ürün değildir. Fire veren bir üründür. Lütfen bilip bilmeden insanları yargılamayın. Bırakın acımızı yaşıyalım. Burada çiftçi
    Cevapla
  • Rüzgar 2 hafta önce Şikayet Et
    Evet doğru katılıyorum.
    Cevapla
  • insanlık 2 hafta önce Şikayet Et
    Onlar, bu depolamayı yapmasalar dı bizler asla üretim mevsiminin dışında patatesi yiyemezdik. Yani bu depolamanın stokçulukla ilgisi yok. Ölenlere rahmet, yaralanlara acil şifalar olsun inşaallah.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Depo açmak için çalışan işçiler Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Şimdi hemen iki katına çıkarırlar Patates fiyatlarını!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!