Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Prens Selman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İslam dünyasının sonuç alıcı biçimde birliktelik sergilemesi gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Prens Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Prens Selman ile görüştü
GİRİŞ 08.04.2024 22:42 GÜNCELLEME 08.04.2024 23:51
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel, bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının bir an önce sonlandırılması ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin ateşkes kararının uygulanması için daha fazla gayret ortaya koyarak İslam dünyasının sonuç alıcı biçimde birliktelik sergilemesi gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Veliaht Prens’in Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Siyonist sevicilere ne çağrısı yaparsan yap
    Cevapla
  • Hak ile.... 2 hafta önce Şikayet Et
    Yav he he... aylardır Müslüman katliamı yapılıyor. İkinizde aynı oranda adım attınız. Hatta Güney Afrika harici tüm musluman liderler ayni.....Yok birbirimizden farkımız.
    Cevapla
  • Sinan 2 hafta önce Şikayet Et
    Göstermelik
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Cemal Kaşıkcı'nın katili ile beraber !!! artık sözün bittiği yerdeyiz. kral Selman ve sisi ayaklarına gittiğine mi yanayım? muhabbetinizin arttığına mi yanayım
    Cevapla
  • Fizmeli 2 hafta önce Şikayet Et
    Devlette kin olmaz olduğu zaman her taraf yangına dönüyor afyonu batı Annadoluyu yıkan yakan yunanistan la geçinmek zorunda kalınıyot keş ani karar ver mesede böyle durumda kalınmasa
    Cevapla
  • Mahmut 2 hafta önce Şikayet Et
    Vay kafir Vay yalandır inanmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin