Gazze'nin en büyük destekçisi Türkiye'yi İran'la karşılaştıran ikiyüzlülere cevap

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, mezhep temelli Müslümanları katletmekten başka bir şey yapmayan, özünde ABD müttefiki İran'ı Filistin davası için örnek gösterip Türkiye'yi kötüleyen içimizdeki İranlıları eleştirdi.

GİRİŞ 09.04.2024 09:27 GÜNCELLEME 09.04.2024 11:32
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İsrail'in saldırıları altındaki Gazze Şeridi'ne en çok insani yardım ulaştıran birinci ülke konumundaki Türkiye özellikle sosyal medyadan yayılan algı operasyonuyla bir karalama kampanyasının hedefinde. 

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz İslam aleminin büyük sınav verdiği süreçte sosyal medyada kahramanmış gibi gösterilen İran gerçeğini rakamlarla ispat ederek içimizdeki İranlılara çağrıda bulundu. İşte Karagöz'ün o sözleri;

Bugün Gazze'ye en çok ardım gönderen ülkeler arasında İran var mı, yok mangalda kül bırakmıyorlar ama. İçimizdeki İranlılar da "Gazze'ye ihanet ediyorsunuz İsrail ile işbirliği yapıyorsunuz. İsrail ile ticareti kes." diyorlar.

"FİLİSTİN'İN EN BÜYÜK TİCARET ORTAĞI İSRAİL"

Filistin'in en büyük ticaret ortağı yüzde 82 ile İsrail. İhracatının yüze 82'sini İsrail'den yapıyor. Ben bugün Gazze'deki adamla konuşuyorum. Diyorum ki o Refah'ta yaşayan "Filistinliye "Türkiye'ye İsrail ile ticaret yapma. İhracatı kes diyorlar. Kessin mi?" Diyor ki Üzerimdeki tişört Türk malı İsrail limanı üzerinden geliyor. Türkiye de gemi göndermeyi bırakırsa biz nereden mal alacağız. Filistin'in büyükelçisi AK Parti'ye Başkan Erdoğan'a teşekkür ediyor. Uluslararası mecrada bizi savunduğunuz için, bizi yalnız bırakmadığınız, yaralıları tedavi ettiğiniz, kanserli hastalarımızı hastanelerinizde yatırdığınız için teşekkür ederim diyor.

"İRAN BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK AMERİKAN MÜTTEFİKİDİR"

Birileri de çıkıp İsrail ile işbirlikçi ilan ediyor. İran bir tane füzesini İsrail'e gönderemiyor. Suriye'de Irak'ta mezhep temelli insanlar katlediyor. Bir tane Amerikan askerine kurşun sıkamıyor. En büyük Filistin yandaşı o oluyor.

Öbür tarafta elinden gelen bütün yardımları; uçağıyla gemisiyle Mısır Limanı üzerinden Filistin için seferber eden insanlar İsrail ile işbirliği yaptı diye suçlanıyor. İran bölgedeki en büyük Amerikan müttefikidir. İsrail'deki bütün yayılımını İran'ın elindeki uçup uçmadığı belli olmayan roketler üzerinden yaptı bugüne kadar. Bilmem ne füzeleri vardı, atabildiler mi bir tane.

Trump'tan İran itirafı;

DANIŞIKLI DÖVÜŞÜ TRUMP İTİRAF ETMİŞTİ

Adam senin komutanını (Kasım Süleymani) vurmuş Irak'ta, sen 3 tane füze göndermişsin bir tane Amerikan askerinin burnu kanamamış. Trump orada seninle dalga geçiyor. Trump; "Akşam bize telefon açtılar üssünüzü vuracağız, etrafı boşaltın." diyor. Bu ikiyüzlülüğün artık bitmesi gerekiyor. ben bugün Gazze'de Refah sınır kapısından giren TIR'lar arasında İran'dan gelen bir yardım TIR'ını göremedim. Mısır'a yardım göndermenizde hangi engel nar. Sadece mezhep temelli insanları katlederek elinde sapandan taştan başka bir şeyi olmayan insanların üzerine İHA'ları göndererek mi insanları savunmuş oluyorsunuz. Bugün Müslümanlar dışında hangi ülkeyle savaştınız. İçimizdeki İranlılara çağrıda bulunuyorum; Aldığınız parti yardımlarını Gazze için yatırın bakalım. Sadece Selçuk Bayraktar bölgeye 12 milyon dolar bölgeye yardım gönderdi. Siz kaç para gönderdiniz. Gazze'deki adam Türkiye'den Allah razı olsun diyor. buradakiler çıkmış bambaşka bir şeyler söylüyor. 

 

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Cebrail 3 hafta önce Şikayet Et
    Tam da münafık, cahil ve Siyonistlerin duymak istediklerini söylediği için herkes paylaşıyor bu boş adamın videosunu. Biz Gazzeli direnişçilerin sözlerine bakarız. Yahya Sinvar ne demişti: "Ümmet bizi yanlız bıraktı, bir tek İran destekledi". Bu lafın üzerine laf söylemek münafıklık ve Siyonistliktir.
    Cevapla
  • MOHAÇ 3 hafta önce Şikayet Et
    İran çakal. Turkiye de suçlu. Herşeyin farkındayız.
    Cevapla
  • İpman 3 hafta önce Şikayet Et
    Ulan yalancı sahtekar hamaza silahlari veren Hangi ülke iran degil mi.Yemendeki husiler iranin füzeleriyle israile ve ABD gemilerini hedef almiyor mu.Ne kadar basiretsiz ve cahil insanlarsiniz.Abd ve israil pkk kullanarak binlerce asker ve polislarinizi öldürdü Türkiye bir füze dahi atti mi.
    Cevapla
  • hakan 3 hafta önce Şikayet Et
    İnsanlar artık her şeyi biliyor kim ne derse desin
    Cevapla
  • sdf 3 hafta önce Şikayet Et
    İran ABD tarafından Fetö yöntemile Humeyniyi gönderip Adı İslam Ama gerçekte sapık bir mezhepçi piyon devlet kurdurdular. Aüababaları ABD-İsrail -İngiliz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor