Amasya'da kavga ihbarına giden polislere pasta sürprizi

Amasya'da mahalle sakinleri, kavga ihbarı nedeniyle olay yerine gelen polis ekipleri için Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sürpriz etkinlik gerçekleştirdi.

GİRİŞ 09.04.2024 12:17 GÜNCELLEME 09.04.2024 12:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Üçler Mahallesi'nde vatandaşlar, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla farklı bir etkinlik planladı.

KAVGA İHBARI İÇİN GİTTİLER

112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan mahalle esnafı Canan Aylak, büyük bir kavga olduğu ihbarı yaptı. Bunun üzerine, kavgaya müdahale için gelen ekipler, mahallede vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

MAHALLELİDEN PASTA SÜRPRİZİ

Daha sonra mahalle sakinleri tarafından polislere pasta ve çay ikram edildi.

Canan Aylak, gazetecilere, sürprizi mahalle sakinleriyle beraber düşündüklerini dile getirerek, "Polislerimize sürpriz yapmak istedik. İhbarda bulunduk. Hemen geldiler, sağ olsunlar. Her zaman olay olduğunda yetişip geliyorlar. Çok teşekkür ediyoruz hepsine, bizlere her zaman emekleri geçiyor. Polislerimizin haftasını kutluyoruz." ifadesini kullandı.

Polis memuru İsmail Şahin ise karşılaştıkları sürpriz karşısında mutlu olduklarını belirterek, "Sağ olsun, vatandaşlarımız bizleri yine yalnız bırakmadı. Hepsine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Çok güzel düşünmüşler heri
    Cevapla
  • şahin avcı 2 hafta önce Şikayet Et
    bu saçmalıklardan vazgeçin artık bakın oraya motorsikletli polisler geldi, ya kaza yapsalar da biri Allah muhafaza ölse , pastanızla bunu telafi edebilirmisiniz. Ayrıca devletin güvenlik gücünü kendi keyfinize ve sosyal medyada reklam olacaksınız diye oyalayamazsınız çok meraklıysanız emniyete gidersiniz pastanızla.
    Cevapla
  • Tayyar 2 hafta önce Şikayet Et
    Bölücüler ne yapar onlarda hırsız ihbarı yapıp kalesnikofla polise mermi yağdırır.
    Cevapla
  • MUHARREM 2 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun hemşehrilerime. Allah sizlerden razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!