PKK'ya ağır darbe: Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 9'a yükseldi

MSB: Irak’ın kuzeyine gerçekleştirilen hava harekâtının sonuç tespit çalışmaları kapsamında, 3 PKK’lı teröristin daha etkisiz hâle getirildiği belirlendi. Böylece 6 Nisan’da bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 9’a yükseldi.

GİRİŞ 09.04.2024 15:22 GÜNCELLEME 09.04.2024 15:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "6 Nisan 2024 tarihinde Irak’ın kuzeyine gerçekleştirilen hava harekâtının sonuç tespit çalışmaları kapsamında, 3 PKK’lı teröristin daha etkisiz hâle getirildiği belirlendi. Böylece 6 Nisan’da bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 9’a yükseldi." denildi. 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    bu satılmış maşalar fareler gibi sarı torbaya girecekler kuruluşları yok ama leşlerini sahibine yollayın katil amerikaya yada siyonist israile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı