Trol hesapların ‘İBB yurtlarında çıkan akşam yemeği’ yalanı

Google’dan bulduğu yemek fotoğrafını İBB yurtlarında çıkan menü diye paylaşan İBB’nin trol hesaplarının yalanı ellerinde patladı.

GİRİŞ 11.04.2024 12:49 GÜNCELLEME 11.04.2024 12:49
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Hizmet yerine reklam konusunda başarılarını her fırsatta sergileyen CHP’li İBB’ye yakın trol hesapların son yalanı, dikkatli sosyal medya kullanıcıları tarafından ortaya çıkarıldı.

Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun trol ordusu, sosyal medya uygulaması X’ten, “İBB Yurtları'nda bu akşam çıkan menü” notuyla bir görsel paylaştı. 

Çorba, et, börek, salata, yoğurt, sarma dolması ve tatlının yer aldığı zengin bir menüyü İBB yurtlarında dağıtılan akşam yemeği diye paylaşılan görselin Google’dan çalındığı oraya çıktı. 

Okulların tatil olduğu bu günlerde Muğla’da bir düğün yemeğinin görselini, “İBB yurtlarında dağıtılan menü” diye paylaşan trol hesapların paylaşımına, “Google belediyeciliği” şeklinde yorumlar yapıldı.  

KAYNAK: HABER7
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 149
  • Bahar 2 hafta önce Şikayet Et
    Bütün Paylasimlarin Yalan Olduğunu Biliyoruz Ama Ülkemizde Geri Zekali Çok Imamoğlu Lokanta Diye Yutuyorlar Zaten Seçimi Yalanla Dolanla Algiyla Aldi
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 hafta önce Şikayet Et
    İBB nin ne kent lokantası ne yurtlarında öyle reklamlarda ki gibi bedava ucuz bir yemek var. Kendilerine böyle muameleyi hak görenler hakkını alır rezil yaşamak onların hakkı
    Cevapla
  • Hamza 2 hafta önce Şikayet Et
    Evet İbb nin yalanlarından birisi normal
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Adamlar iyi çalışıyor, vesselam...
    Cevapla
  • Mahoni 2 hafta önce Şikayet Et
    İstanbullu nasıl yaşamak istedigini seçti secim zamanı 1994 öncesindeki dönemi yaşamak istedi Chp yi seçerek yaşayıp görcez bu rezilligi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama