Baykar için ‘İsrail’e jet yakıtı satıyor’ iftirası atan Yavuz İBB ekibinde yer alıyor

Güvenlik Politikaları Araştırmacısı Burak Yıldırım, Sözcü TV ekranlarında yayınlanan "Öncesi Sonrası" programında BAYKAR’ın İsrail’e jet yakıtı sattığı iftirasında bulunan Evren Barış Yavuz’la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

GİRİŞ 11.04.2024 13:43 GÜNCELLEME 11.04.2024 13:43
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

Güvenlik Politikaları Araştırmacısı Burak Yıldırım, Sözcü TV'de yayınlanan “Öncesi Sonrası” programında Baykar'ı "İsrail’e jet yakıtı satmışlar" iftirası ile hedef alan ve "Alevilerin de PKK'sı olmalı" diyen, MLKP / DHKP-C destekçisi Evren Barış Yavuz'un İBB'nin kampanya ekibinde yer aldığını doğruladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim kampanyalarını yöneten ekipten olduğu ortaya çıkan Evren Barış Yavuz, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılı projelerine imza atan neferlerinden BAYKAR Teknoloji'ye "İsrail'e jet yakıtı satıldı" diyerek çirkin bir iftiraya imza attı.

Evren Barış Yavuz, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın suç duyurusu yapacağını açıklamasıyla bütün sosyal medya hesaplarını kapattı.

İBB ise yaptığı paylaşımda, Evren Barış Yavuz ile alakamız yok demek yerine Haluk Bayraktar'ı hedef alarak, suç duyurusu yapacağını açıklamıştı.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddialarına çok sert tepki göstererek yalanladı. Bayraktar, konuyu yargıya taşıyacaklarının altını çizerek, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini vurguladı.

PAYLAŞIMINI SİLMEK ZORUNDA KALDI

Sosyal medya kullanıcılarından da iftiraya tepki yağdı. BAYKAR'a destek mesajları paylaşıldı. Yavuz, bu sebeple de paylaşımını silmek zorunda kaldı. Paylaşımı yaptığı sosyal medya hesabını da askıya aldı.

1993'de, Tunceli/Pülümür'de öldürülen İsviçreli terörist Barbara Anna Kistler

KAYNAK: HABER7
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 162
  • Aliço 2 hafta önce Şikayet Et
    Kendilerini israile satmış solak kemo zihniyeti çalışma prensibi yalan, iftira, çamur, hırsızlık, hizmetsizlik, yolsuzluk, ihanet
    Cevapla
  • Levent TANERİ 2 hafta önce Şikayet Et
    İNSANLARIN BU KADAR KÜÇÜLEBİLECEĞİ AKLIMDAN BILE GEÇMEZDİ İBB ÇALIŞAN BU ADAMA en ağır ceza verilmeli ki bir DAHA böyle yalanlar kurulmasın ulan propaganda yapacak isen kalleşlikle yapma kanırta kanırta alırlar PARAYI sanane alevi toplumundan ahlaktan yoksun herif PKK senı mı gerdi de alevi pkk sı olması lazımmış
    Cevapla
  • Hasan doğru 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye nin gelişmesine bu satılmış hainler, algı ve iftiraları ile engel olmaya çalışıyorlar. Bu apaçık ortamda bile bunlara oy verenlere yazıklar olsun
    Cevapla
  • Hasan doğru 2 hafta önce Şikayet Et
    En büyük zalim kimdir? Suçsuz masum birine iftira atan ve buna bile bile inanan kansızlar dır. Allah ın gazabı bu imansız, kansız zalimlerin üzerine olsun inşallah.
    Cevapla
  • RAMAZAN KARAKAYA 2 hafta önce Şikayet Et
    Düne kadar ne mutlu türküm diyene deyip türklük istismarı yapan kripto kemalistler kürt kardeşlerimizin dilini kültürünü yasaklayıp yaşam biçimlerine müdahale edip mağdur ettiler,şimdi ise mağdur edildiklerini söyleyen söyleyen ataist dönmeler kürtlük istismarı yapıp islama saldırmaktalar.Bu siyonist katil yahudi cemaatinin beslemeleri hem katil hemde savcı.islamsız dünya istemekte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
Uzaylılar neden bizimle iletişime geçmiyor? Bilim adamları açıkladı...