Rekor sonrası Başkan Erdoğan'dan açıklama: Artık bu işin öncüsü olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Gabar Dağı bölgesinde petrol üretiminde ulaşılan rekor seviye için çalışanları tebrik etti. Erdoğan, "İnanıyorum ki, Gabar bu işin artık öncüsü olacak" dedi.

GİRİŞ 11.04.2024 17:22 GÜNCELLEME 11.04.2024 18:14
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.

YENİ REKOR 40 BİN VARİL

Başkan Erdoğan, Şırnak Gabar Dağı bölgesinde 40 bin varil günlük petrol üretiminde ulaşılan rekor seviye için çalışanları tebrik etti.

Bayraktar'dan petrol müjdesi! Yeni rekoru duyurdu...Bayraktar'dan petrol müjdesi! Yeni rekoru duyurdu...

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti;

Sevgili işçi kardeşlerim her şeyden önce bugün ulaştığınız seviye sebebiyle sizleri şahsım, ailem, milletim adına tebrik ediyorum. Sizler gerçekten bu 100 bin gün varil hedefine inanıyorum ki en kısa zamanda ulaşacaksınız. Çünkü sizin idealleriniz var. Bu ideallerden şu ana kadar hiçbir taviz vermediniz ve her geçen gün bu hedefe yürüyorsunuz.



İnanıyorum ki Gabar bu işin artık öncüsü olacak ve petrol üretiminde inşallah en kısa zamanda bu hedefe varmak suretiyle bizim gücümüze güç, milletimizin iradesine farklı bir irade koyacaksınız. Gabar'da inşallah istihdamı daha da artıracaksınız. Şu anda milletvekili arkadaşlarım ve tüm işçi kardeşlerim el ele vermek suretiyle buranın zenginliğine zenginlik katacaksınız. Sizleri gözlerinizden öpüyorum, bu mübarek bayram gününde en kalbi duygularla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sizleri Allah'a emanet ediyorum.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Yavuz 2 hafta önce Şikayet Et
    Pompaya yansımayan birilerinin cebine yansıyor demektir
    Cevapla
  • Şehri 2 hafta önce Şikayet Et
    Mesela kimin? Desenformasyon yapıyorsunuz. Bildiğiniz birşey varsa yazın. Kafadan iftira atmak suçtur.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    fiyatlara yansımadıkça ben artık haberini bile okumayacağım, benzin altın gibi olmuş, iranda ise sudan ucuz???
    Cevapla
  • tatar ramazan 2 hafta önce Şikayet Et
    ülkenin ihtiyacı günlğk 1 M varil bu tip haerlerin reklam amaçlı olmaktan başka amacı yok!! sadece çok çalışmak lazım reklama gerek yok hedefe daha çok var.
    Cevapla
  • Zaman 2 hafta önce Şikayet Et
    Amerikalı ve Kanadalı şirketler kendine çıkarıyor Türkiye birşey beklemesin
    Cevapla
  • Mustafa 2 hafta önce Şikayet Et
    Rusya'dan 30 dolar daha aşağıya aldığımız petrolü hiç pompaya yansitmadiklari doğrumu. Öyleyse burada değil rekor 500 yüz varil çıksa ne olur yansimayacaksa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar