1 günde 20 bin araç gelince ilçeye girişler kapatıldı!

Bartın'ın Amasra ilçesinde, bayram tatilinde yoğunluk yaşandı; araç kuyrukları oluştu. Bir günde 20 bin girişin olduğu Amasra, yeni araç girişlerine kapatıldı.

GİRİŞ 11.04.2024 17:00 GÜNCELLEME 11.04.2024 17:15
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde, tatilciler, tarihi ve turistik ilçe Amasra'ya akın etti. İlçe merkezine girişte uzun araç kuyrukları oluştu.

Polis ekipleri, ilçeyi araç girişine kapattı.



Araçlar, Türkiye Taşkömürü Amasra Müessese ve Büyük Liman sahaları, okul bahçeleri ve kaymakamlığın önündeki otoparka yönlendirdi. Amasra Kalesi ile Çekiciler Çarşısı'ndakiler, yoğunluk nedeniyle yürümekte zorlandı.



Amasra'ya polis kayıtlarına göre, 20 binin üzerinde aracın giriş yaptığı belirtildi. Aşırı yoğunluk yaşanan bölgelere de Bartın Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi. Yoğunluğun yarın da devam etmesi bekleniyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Ahmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu millet aç aç.
    Cevapla
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Bayramlar gezmek için değil akrabayı eşi dostu ziyaret vesilesi idi. Tatil değildi ama tatil zannedildi. Kültürümüz yozlaştı. Marifet zannediliyor.
    Cevapla
  • Gariban ciftci 2 hafta önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorumda aziz milletimize bi yurtici tatili çok görenler var. Ne yapalım surekli evde oturup tasarruf mu yapalim
    Cevapla
  • BERA 2 hafta önce Şikayet Et
    Bayramda Misafir ağırlamamak için tatil beldelerine kaçıyorlar.
    Cevapla
  • Anka1453 2 hafta önce Şikayet Et
    Gariban ülkem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek