Şehit mezarlarında 'Türk bayrağı yok' iddiası yalan çıktı

Kırşehir'de, Ahmet Tozluklu Şehitliği dışında yer alan şehit mezarlarında Türk bayraklarının olmadığı iddiası yalan çıktı.

Şehit mezarlarında 'Türk bayrağı yok' iddiası yalan çıktı
Şehit mezarlarında 'Türk bayrağı yok' iddiası yalan çıktı
GİRİŞ 11.04.2024 17:58 GÜNCELLEME 11.04.2024 17:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, bayramlar ve özel günler öncesinde Valilik bünyesinde Özel İdare tarafından Türk bayraklarının yenilenerek kontrol edildiğini ve tahrip olmuş bayrakların da değiştiğini söyledi.



Kılıçaslan açıklamasında, "Sosyal medyada şehit mezarlarının üzerinde asılı olan bayrakların olmadığı propagandası tamamen yanlıştır. Şehit Aileleri Derneği, şehit yakınlarıyla daima irtibat halinde, şehit mezarlarını sürekli takip ediyoruz" dedi.
Şehitlik dışında yer alan mezarlarda da eksikliğin olmadığını aktaran Kılıçaslan, "İl merkezi, ilçe merkezleri ve köylerde bulunan şehitlerin mezarlarında da eksiklik söz konusu değildir. Bayrak yenilemeleri de düzenli olarak yapılmakta. Propaganda ile ne yapılmak isteniyorsa bilinmeli ki; bu durum şehit ailelerini üzüyor. Şehitler üzerinden bu tür provokasyonların yapılmasının da karşısındayız" diye konuştu.

Ramazan Bayramı'yla birlikte Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta şehit piyade er Lokman Aksüngü ve şehit polis memuru Osman Demirci'nin mezarlarında Türk bayrağı olmadığı söylemleriyle sosyal medya üzerinden provokasyon yapılmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Emekli 2 hafta önce Şikayet Et
    Müslümanlar iki yüzlü ve mınafık olmadığı için insanlık nezdinde kaybetmeye mahkumdur, önemli olan Cenabı Allah nezdinde kazanmak,
    Cevapla
  • TURAN 2 hafta önce Şikayet Et
    Devletin içindeki hayınlar demiri yuturur vatanını sevenler hamuru yuturamaz çünki o Hayınlar atalarımızın kılıç artıkları
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Yalancılara iftiracılara hiçbir şey yapmazsanız genel seçimlerde de kaybedersiniz. Çünkü bu millet yalanları çok seviyor ve hemen inanıyor.
    Cevapla
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Yalan ve iftira ile kazanan bu güruha ve daha da önemlisi, bu yalanlara inanıp kendisinin de kazanacağına inanan insanımıza yazıklar olsun.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah aşkına sorarım sizler?Bu tür yalan haber yapan ana muhalefet DEM le işbirligi ederken Şehitlerimizi düşünüyormu?LANET OLSUN ONLARA...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli bakan Orit Strock'tan hükümeti devirme tehdidi
Çin'de otoyol çöktü: Onlarca ölü ve yaralı var