PKK'ya iki bölgede darbe: 4 terörist etkisiz!

MSB: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki 3 ve Hakurk bölgesindeki 1 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

PKK'ya iki bölgede darbe: 4 terörist etkisiz!
PKK'ya iki bölgede darbe: 4 terörist etkisiz!
GİRİŞ 13.04.2024 11:04 GÜNCELLEME 13.04.2024 11:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki 3 ve Hakurk bölgesindeki 1 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Sami 2 hafta önce Şikayet Et
    3-4 terörist ile bu iş olmaz Suriyede Pkk bitmedikçe ülke tehdit altındadır.Içerdeki terör seviciler yargılanmadıkça ülke tehdit altındadır sorumlu iktdardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı