Beyoğlu'nda silahlı saldırı

Beyoğlu'nda kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik yapılan silahlı saldırıda 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 13.04.2024 19:41 GÜNCELLEME 13.04.2024 20:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, saat 18.30 sıralarında Örnektepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3'ü ağır 4 kişi yaralanırken Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Türkiye Yüzyılı* 2 hafta önce Şikayet Et
    Ruhsatlı silahlara çip takılmalı ve mobese kameralara entegre edilecek cihazlarla cipli olmayan ruhsatsız silahlarda tespit edilebilir.Tubitak bu teknoloji üzerine çalışmalı.
    Cevapla
  • 313 2 hafta önce Şikayet Et
    33 . Allah’a ve Resûl’üne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapanların cezası, öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ayaklarının çaprazlama kesilmesi veya yerlerinden sürülmeleridir. Bu (ceza), dünyadaki rezillikleridir. Ahiretteyse onlar için büyük bir azap vardır. (5/Mâide, 33)
    Cevapla
  • 313 2 hafta önce Şikayet Et
    33 . Allah’a ve Resûl’üne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapanların cezası, öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ayaklarının çaprazlama kesilmesi veya yerlerinden sürülmeleridir. Bu (ceza), dünyadaki rezillikleridir. Ahiretteyse onlar için büyük bir azap vardır. (suresi Mâide, 33)
    Cevapla
  • Cerrah 2 hafta önce Şikayet Et
    bırakın İstanbul texas olsun Ekrem de şerif
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 2 hafta önce Şikayet Et
    Ruhsatlı silah bulunduranlara silahlarına çip takılma mecbur kılınıp ateşlendiğinde emniyetin ağındaki monitöründe takip edilebilir bir teknoloji gelistirilmeli.ruhsatsız silahları da uzaktan tespit eden cihazlar geliştirilerek emniyetin tahsisine verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...