İstanbul'da metro arızalandı, yolcular raylarda yürüdü!

İstanbul'da M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı'nda bu sabah teknik bir arıza meydana geldi... Arıza nedeniyle iki istasyon arasında duran metrodan yolcular indi.

GİRİŞ 15.04.2024 10:39 GÜNCELLEME 15.04.2024 10:46
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattında yaşana arıza nedeniyle iki istasyon arasında duran metrodan yolcular indi.

Bazı yolcular raylarda yürürken bazıları bekledi. Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, “M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kayaşehir yönüne gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Bir garip yolcu 2 hafta önce Şikayet Et
    trenleri itmişlermi? itmedilerse sorun değil. tam yol hizmete devam. trenin önünede çekmeleri için sözüm ona dindar seçmenleri koysunlar, daha hızlı tren işletmesi olur :-)
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    beter olunnnnnn
    Cevapla
  • Adanalı 2 hafta önce Şikayet Et
    Her şey çok güzel olmuş devamke ekooo
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    belediye seçimi milletvekili seçimine benzemez, cezayı kendinize verdiniz, Ekrem iş yapmıyordu, güya akp cezalandırılmasi gerekiyordu, Bld başka idi, iş yapan olacaktı, şimdi işin başı tabanlara kuvvet
    Cevapla
  • Serpil 2 hafta önce Şikayet Et
    Hizmette sınır yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek