Dün boşanma dilekçesini geri çekti, bugün öldürüldü!

Antalya Serik'te Fatih Y., kendisinden ayrılmak isteyen eşi Nursel Y.'yi av tüfeğiyle katletti. Fatih Y. ardından aynı silahla intihar etti.

GİRİŞ 16.04.2024 10:42 GÜNCELLEME 16.04.2024 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Serik ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen eşini av tüfeğiyle öldüren kişi, aynı silahla yaşamına son verdi. 

Fatih Y. (41) ile eşi Nursel Y. (38) arasında Alacami Mahallesi Gökçepınar yolu mevkisindeki kendilerine ait arazide bulundukları sırada tartışma çıktı. Fatih Y, tartışma sırasında eşini yanında bulunan av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. 

TELEFONLA YAKINLARINI ARADI

Fatih Y'nin intihar etmeden önce telefonla arayarak "Hakkınızı helal edin" dediği yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Bölgeye giden ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. İncelemenin ardından cenazeler otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

BOŞANMA DİLEKÇESİNİ DÜN GERİ ALMIŞ

Çiftin ayrılmamaları konusunda daha önce yakınları tarafından ikna edildiği, boşanma dilekçesi veren Nursel Y'nin dün dilekçeyi geri aldığı, bugün için de psikoloğa gitmek için randevu aldıkları belirtildi. 

Çiftin ikisi kız üç çocuğu olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ahmet emmi 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu topluma ne uyuyor onu anlat, sen elindeki kanunu uyguluyorsun ya isteyen boşanır isteyrn evlenir
    Cevapla
  • Demoxy 1 hafta önce Şikayet Et
    Bizim bu Türk erkelerini anlamanın imkanı yok...Gitmek isteyen gitsin,bu ne şiddetyaw..vurmak öldürmek nedir? Dünyada kadın mı bitti yoksa? Kimseyi zorla tutamazsın..giden gider kalan kalır..Herkes mezara yalnız girmeyecek mi?
    Cevapla
  • sıradan vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    şu boşanma kanunlarını değiştirin artık avrupadan aldığınız kanunlar bu topluma uymuyor. kadın cinayetlerinin birinci sebebi bu kanunlar. erkeğin tüm malını bölüyor, yüklü tazminat alıyor, sonra sgk ve emekli sandığının vermediği emekli maaşı kadar nafaka erkeğin hayatı bitiyor. o da öylede böylede bittim diyor. bütün mesele burada .
    Cevapla
  • AllahAffetsin. 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, kınamayın şeytan ve nefis her şeyi yaptırır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!