Eski kocasını keser ve bıçakla öldürdü!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, 39 yaşındaki Birgül Alamur, boşanıp aynı evde yaşamaya devam ettiği eski eşi 44 yaşındaki Veysel Dörkozan'ı, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle keser ve bıçaklayarak öldürdü.

GİRİŞ 17.04.2024 09:24 GÜNCELLEME 17.04.2024 10:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ankara'da tüyler ürperten olay, dün sabaha karşı Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 503'üncü Sokak'taki Nur Apartmanı'nda meydana geldi.

BOŞANDI BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM ETTİ

DHA'da yer alan habere göre Birgül Alamur (39) ile 9 yıl önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği Veysel Dörtkozan (44) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

ÖNCE KESERLE VURDU SONRA BIÇAKLADI

Alamur, tartışmanın ardından kızları M.D.'nin (19) de evde bulunduğu sırada Veysel Dörtkozan'a önce keserle vurdu, ardından bıçakladı. Alamur, daha sonra suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Dörtkazan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

BİRÇOK SUÇTAN SABIKALIYDI

Dörkozan'ın cansız bedeni, Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Veysel Dörtkozan'ın 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Kasten yaralama', 'Görevi yaptırmamak için direnme', 'Yankesicilik' gibi suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

BIÇAKLANAN KADIN ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞ

Veysel Dörtkozan'ın ayrıca 3 ay önce eski eşini bıçakla yaraladığı, ancak Alamur'un şikayetçi olmadığı belirtildi.

KOCASININ ŞİDDET UYGULADIĞINI SÖYLEDİ

Gözaltına alınan Birgül Alamur, polisteki ilk ifadesinde, eski eşi ile eskiden bu yana aralarında kavga olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

"ADAM KADINI SÜREKLİ DÖVÜYORDU"

Birgül Alamur ile Veysel Dörtkozan'ın komşusu Ertuğrul Gazi Çoşkun (26), "Yıllar önce boşanmışlardı. Adam zaten sürekli evde kalıyordu. Eşini darp ediyordu. Birkaç ay önce kadını bıçaklamıştı. Dün gece de 03.00 sırlarında doğru bir darp olayları olmuş. Kadın da bu sefer kocasını bıçaklamış. Kadın kendini korumak için yapmış" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Vahdeddin 1 hafta önce Şikayet Et
    Katil kadın bile olsa hakkettiği cezayı alması gerekiyor; erkeği öldürmesine rağmen ortada resmen bir cinayet vardır !
    Cevapla
  • ertan 1 hafta önce Şikayet Et
    erkek cinayeti..kadının yaptığı VAHŞET.. demkki böyle.. kadınlara verilen yüz sonuç bu.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Cinayetin kadını erkeği olmaz , idam diyen azaldı ben dahil çünkü duyan yok . Diğer yandan bakacak olursak su testisi su yolunda kırılır .
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadın hakları savunuculuğu soyunana okuyun bunu. sadece erkek öldürmüyor kadını önce araştırın sonra karar verin.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 hafta önce Şikayet Et
    Muhtemeldir ki; kadın 9 yıl önce babasının emekli maaşını almak için danışıklı boşanmış, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediği içinde bu musibet onu bulmuş başka açıklaması yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...