Interpol tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) aracılığıyla mavi bültenle aranan Rusya uyruklu şüpheli, İzmir'de yakalandı.

Interpol tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
Interpol tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
GİRİŞ 18.04.2024 10:45 GÜNCELLEME 18.04.2024 10:45

İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aranan kişilere yönelik çalışma kapsamında Güzelbahçe ilçesinde operasyon düzenledi.

Operasyonda, hakkında dolandırıcılık suçundan uluslararası aranma kaydı ile Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce tahdit kaydı bulunan ve Interpol aracılığıyla mavi bültenle aranan A.B. yakalandı.

Rusya uyruklu şüpheli, işlemlerinin ardından geri gönderme merkezine teslim edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!