6 kadına 'dil düşürme' operasyonu! Gözaltılar var...

Samsun'un 3 farklı bölgedeki dil düşürme yöntemiyle yaptığı suçlamalarla gözaltına alınan 6 kadından 3'ü tutuklandı.

GİRİŞ 18.04.2024 12:56 GÜNCELLEME 18.04.2024 13:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde cerrahi maske takıp, dilenci gibi binalara yönlendirildikten sonra kilitlenmemiş yerlerde dil kesmeyle çalıştırmayı yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 300 bin liralık ziynet eşyası, 3 bin dolar, 800 euro ve 36 bin 500 lira çaldıkları tespit edilen SY (24), Ü.Y. (17), EK (15), BY (26), BV (20) ve PA (35), isimli kadınları ekipler, saklandıkları evlerinde yakalanıp gözaltına alındı. SY, Ü.Y. ve EK, emniyetteki bölgenin ardından serbest bırakıldı. BY, BV ve PA, çıkarılan hakimlikler tarafından tutuklandı. 

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • hüseyin 1 hafta önce Şikayet Et
    aaa, bunlar yabancı uyruklu değil miymiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar