Sokakta karşılaştığı kişi tek yumrukla hastanelik etti: Seyisten acı haber

İzmir'de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp, başını beton zemine çarpan 43 yaşındaki seyis Sait Duru, 97 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

GİRİŞ 21.04.2024 10:38 GÜNCELLEME 21.04.2024 11:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, 14 Ocak saat 04.00 sıralarında Konak ilçesinde meydana geldi.

Çalıştığı hipodroma gitmek için yola çıkan seyis Sait Duru'nun yanına gelen 17 yaşındaki M.E. ve 18 yaşındaki Ö.K. iddiaya göre para istedi. Duru, talebi çevirip, yürümeye başladı. Duru, 2 kişinin küfretmesi ile geri dönünce kavga çıktı.

97 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

M.E.'nin attığı tek yumrukla yere düşüp, başını beton zemine çarpan Duru, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan 2 şüpheli yakalanıp tutuklanırken, 97 gün sonra acı haber geldi.

YEĞENLERİNE BAKIYORMUŞ

Hastanede tedavi gören ve bekar olduğu öğrenilen Duru, 19 Nisan'da beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Cenaze otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cenazeyi almak için adli tıpa gelen Müslüm Duru (42), ağabeyinin para için öldürüldüğünü söyledi.

Şüpheliler en ağır cezaya çarptırılmasını isteyen Duru, "Sait ağabeyim, ölen diğer ağabeyimin yetim ve öksüz 2 çocuğuna bakıyordu" dedi. Duru, cenazenin memleketleri Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde toprağa verileceğini söyledi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Bulanık49 1 hafta önce Şikayet Et
    3 ay sonra dışardalar kıssas olmadığı sürece boş.!
    Cevapla
  • bozkurt 1 hafta önce Şikayet Et
    Malesef yatarları yok en çok 1 sene oda karşı taraf acısı hafiflesin ki intikam almasın diye. Bu işin Avrupay la alakası yok hedef saptırmayın. İdam varken bile senede 3 - 5 kişi idam edilir edilmezdi. Avrupa senin katiline manyağına ne ceza verdigine karışmaz karışamazda. Abd de 12 yaşındakiler bile kelepçelenir varsa suçu hapse girer. baştakiler istesin 1 günde kanunlar değişir.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bu cocuklara nasil ulasabilirim
    Cevapla
  • brssss 1 hafta önce Şikayet Et
    eskiden yollarda dilenen çocuklar, artık gaspçı olmaya başladı... Bu önemli SOSYAL konu ve acil önlem alınmalı...
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    aynı şekilde idam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ