Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili tutuklandı

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

GİRİŞ 21.04.2024 16:14 GÜNCELLEME 21.04.2024 19:48
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesinin makam odasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözler sarf ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli hakkında sulh ceza hakimliğince tutuklama kararı verildiğini bildirdi.

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Diyarbakır Sur Belediyesinin makam odasında Belediye Başkanı'nın göreve başlaması dolayısıyla düzenlenen programda Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözler sarf edilmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Olayla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını hatırlatan Bakan Tunç, "Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında Diyarbakır Sulh Ceza Hakimliğince, 'Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret' ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlarını işlediğine dair kuvvetli suç şüphesini gösterir somut delillerin mevcut olduğu gerekçesiyle tutuklama kararı verilmiştir." bilgisini paylaştı.

Ahmet Hakan: DEM Parti, kayyuma gel gel yapıyorAhmet Hakan: DEM Parti, kayyuma gel gel yapıyor

DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepkiDEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındıAtatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 126
  • Vatan 1 hafta önce Şikayet Et
    Chp savunmak için avukat gönderir yeter ki hdp istesin Bubarada özgür özelden ve diğer chp lilerden bi ses duydunuz mu Atatürk bu partiden çoktan silinmiş Chp artık hdp dır net
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu insan müsveddesini atın vatan severlerin içine bi hoşgeldin desinler
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    en fazla 2 gün tutuklu kalır.sonra kahraman olarak döner.
    Cevapla
  • Misafirr 1 hafta önce Şikayet Et
    Hedef şaşırtıp milletin gazını almayı bırakın... Adamlar bayrağı kaldırdı... Daha ne bekliyorsunuz....
    Cevapla
  • Serhat 1 hafta önce Şikayet Et
    Atatürk öldükten sonra CHP hiç bir zaman Atatürkün partisi olmadı. Partiye siyonist batı aparatları çöktü. Atatürkü bile yanlış anlattılar. Bu siyonist aparatlı partiyle DEM siyonistli parti aparatı yan yana boşuna seçime girmedi tesadüfte değil. 100 senelik oynadıkları siyaset tiyatrosu bu yüzyılda bitiyor. Laf anlamazlar bilmeden hainlere bile oy veremeceksiniz artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....