Diyarbakır Belediyesi'nde bir skandal daha: Web sitesinden Türk bayrağı kaldırıldı

Belediye meclis salonundaki Türk bayrağını kaldıran DEM Partili Diyarbakır Belediyesi'nin resmi web sitesinde bulunan Türk Bayrağı'nı da kaldırdığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 21.04.2024 17:22 GÜNCELLEME 21.04.2024 17:41
Bu Habere 305 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı DEM Parti, Diyarbakır'da 31 Mart yerel seçimlerini kazanmasının ardından tepki çekecek bir karara imza atarak meclis salonundaki Türk bayrağını kaldırdı.

Salonda aralık ayında çekilen fotoğraf karelerinde Türk bayrağının olduğu görülürken, nisan ayında çekilen karelerde ise kaldırıldığı fark edildi. Yeni çekilen karede sadece belediyeye ait bayrağın olduğu görüldü.

Bu olayın yaşanmasının ardından DEM Partili Diyarbakır Belediyesi resmi web sitesinde benzer bir skandala daha imza attı.

DEM Partili Diyarbakır Belediyesi'nin resmi web sitesinde bulunan Türk Bayrağı'nın kaldırıldığı ortaya çıktı. Bayrak görselinin olduğu bölgenin arka planında yer alan gökyüzü görseli dijital oynamalarla öne çıkarılarak bayrağın ise resmi siteden tamamen silindiği görüldü.

Bunun yanı sıra belediye logosunun altında yer alan "Başım gözüm üstüne" şeklindeki yöresel ifadenin de siteden kaldırıldığı görüldü.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 305
  • Ertuğrul 1 hafta önce Şikayet Et
    Yarın PKK nin paçavrasını koyarlarsa hiç şaşırmayın. Chpkk nin ve oy verenlerin eseri. Sosyal medyada kemalist yayin yarışına girenlein Atatürk ile yakın uzak bir alakası yok
    Cevapla
  • Kığılı 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar Kürt değil bunlar bölücü. zihniyet
    Cevapla
  • Turk Vatanı 1 hafta önce Şikayet Et
    Derhal gürevden alınsınlar !!!
    Cevapla
  • Vatansever 1 hafta önce Şikayet Et
    Neden daha once teror baglantisi nedeniyle gorevden alinan sahislar tekrar aday olabiliyor? Bununla ilgili aculen bir kanun degisikligi gerekmez mi?
    Cevapla
  • Dedem 1 hafta önce Şikayet Et
    Çoktan hakettiniz , kaderlerini hazirliyorsunuz.eli kulağında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası