Son dakika: Terör örgütünün inleri imha edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 8 ilde teröristlerin sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik düzenlenen “Bozdoğan-28” operasyonlarında 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi.

GİRİŞ 22.04.2024 08:19 GÜNCELLEME 22.04.2024 09:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucuları'ndan oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J-SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay’da “Bozdoğan-28” Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Operasyonlarda başta 206 kg amonyum nitrat ve C4 patlayıcı madde, 15 adet el yapımı patlayıcı (EYP) ve düzeneği, 859 adet çeşit çap ve ebatta mühimmat, 9 adet pompalı tüfek, 7adet el bombası olmak üzere çok sayıda silah ve patlayıcı madde ele geçirildi.  

Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden şehir içinde de kırsalda da operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek.

 Terör örgütünün lojistik amaçlı kullanmak ve eylem yapmak için hazırladığı inleri tek tek tespit edilip başlarına yıkıldı. Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Halk dahil kim destek oluyorsa itlaf edilmeli
    Cevapla
  • GERÇEK AKINCI 1 hafta önce Şikayet Et
    Bütün gerçek suç sebekelilerin tek tek gerçek şeriat kanununa göre cezaları kesilmelerinin zamanı geldi. Bütün suç sebekeleri sanmasinki gerçek kurtarıcı yok diye sanmasinlarki Türkiye'de şeriat kuramazlar diye kimseler bizlere birşeyler yapamazlar diye kimseler bizleri bulamazlar diye ???
    Cevapla
  • Burhan Uysal 1 hafta önce Şikayet Et
    Pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem ile CHPkk Kent uzlaşısı perdesi ile ortaklığa devam ettikçe Türkiye de pkk bitmez, binlerce kez yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 1 hafta önce Şikayet Et
    Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak, pkk şehir yapılanması kck, dhkp-c, mlkp, Pys...ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden.
    Cevapla
  • mahmuthan 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın bakanım dempkk ve ittifak ortağının inlerine ne zaman girilecek.Oy için vatanını satanlar var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler