Kazada ölen astsubay, bir yıl önce mezar yerini göstermiş!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt'un cenazesi, memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde bir yıl önce babasına gösterdiği yerde toprağa verildi.

GİRİŞ 22.04.2024 17:19 GÜNCELLEME 22.04.2024 17:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üç çocuk babası Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt (35), astsubay arkadaşı Ozan Y. ile görev yaptığı Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinden Cizre'ye giderken yaşanan kazada hayatını kaybetti.

Kurt’un cenazesi bugün memleketi Adana'nın Kozan ilçesine getirildi. Astsubay Kurt için Bağtepe Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törende Halil Kurt'un babası Saim Kurt, sağlık görevlilerinin yardımı ile ayakta durdu.

Astsubay Halil Kurt'un cenazesi kılınan namazın ardından defnedildi. Gözyaşları ve dualarla oğlunu son yolculuğuna uğurlayan baba, oğluyla kaza yapmadan yarım saat önce görüştüğünü ve sonrasında da trafik kazasının yaşandığını söyledi. Baba Kurt, bir yıl önce oğlunun kendisine ‘bana bir şey olursa beni köyüme gömün’ diyerek mezar yerini de gösterdiğini ifade etti.

Anne Ayşe Kurt da törende gözyaşlarına hakim olamayarak, "Senin cenazen mi gelecekti" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Halit 1 hafta önce Şikayet Et
    Cenabı HAK rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!