Engelli komşusunun burnunu kırıp, üzerine sıcak su döken şüpheli tutuklandı

Amasya'da tartıştığı engelli komşusunun burnunu kırıp, eşi ve onun üzerine sıcak su döken Mehmet Üçok, adli kontrolle serbest kalmasının ardından yapılan itiraz sonrası tutuklandı.

Engelli komşusunun burnunu kırıp, üzerine sıcak su döken şüpheli tutuklandı
Engelli komşusunun burnunu kırıp, üzerine sıcak su döken şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 23.04.2024 22:43 GÜNCELLEME 23.04.2024 22:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, 21 Nisan'da İhsaniye Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi.

Yüzde 45 bedensel engelli Niyazi ile eşi Çiğdem Gedik, üst katlarında oturan Mehmet ve eşi Esra Üçok'la 'gürültü' ve balkona asılan çamaşırlara su dökülmesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile Mehmet Üçok komşusu Niyazi Gedik'e yumruk atıp, burnunu kırdı.

Engelli komşusunun burnunu kırdı, ardından sıcak su döktüEngelli komşusunun burnunu kırdı, ardından sıcak su döktü

Üçok, ardından apartmanın önündeki Gedik çiftinin üzerine sıcak su döktü. Çift Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Üçok gözaltına alındı. Üçok işlemleri sonrası adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakıldı. Savcılık karara itiraz etti. Üçok, sabah saatlerinde yeniden gözaltına alındı. İşlemleri sonrası Üçok, bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • adem 1 hafta önce Şikayet Et
    bu güzelde dün tokatta 15 kişi tarafından darp edilen kadını dövenler niye tutuklanmadı bu adaletmi kolu kırık kafasına 15 dikiş atıldı hayvanca saldırdılar görüntüleride var
    Cevapla
  • Şamil 1 hafta önce Şikayet Et
    onu serbest bırakan kafayı ve onun adalet anlayışını merak ediyorum, o hakime yolda biri durdurup yumruk atsa ve burnunu kırsa aynısını yaparmıydı.Adalet herkes için olmalı adil ve adaletli bir ülke olmak istiyoruz.Yapanın yanına kar kalmasını istemiyoruz.
    Cevapla
  • ilker 1 hafta önce Şikayet Et
    Polislerin arasında ne kadar masum duruyor
    Cevapla
  • Ya hak 1 hafta önce Şikayet Et
    zan dan sakının olayı birde karşıdan dinleyin , kanın beyanı esastır garabetinin birçok ocağı söndürdüğü gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye de yargıyı ilgilendiren kanunlar sorgulanmalıdır cezayı hak eden açık deliller olduğu sürece derhal tutuklanmalı ki karşiki taraf ikna olup bir daha suça bulaşması engelenmeli adam açık suç işliyor hırsızlık gibi aynı gün serbes bırakılıyor çok büyük ihtimal yine suça devam ediyor bu ne biçim adalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama