Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi

27 Nisan'da gerçekleştirilecek Olağanüstü Kurultay’da aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, özel kalem müdürü Esma Bekar ile birlikte AVM gezisine görüntülendi.

Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
GİRİŞ 25.04.2024 12:13 GÜNCELLEME 25.04.2024 12:16
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

31 Mart Mahalli İdariler Genel Seçimleri'nin ardından istediği sonucu alamayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Kurultay'da yeniden Genel Başkanlık için aday olmayacağını duyurmuştu. 

Akşener'in aday olmayacağını açıklamasının ardından parti içinde hareketlilik başladı. İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Koray Aydın, İYİ Parti meclis grubu başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Göç Politikaları Başkanı Mehmet Tolga Akalın ve İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Genel Başkanlık için adaylıklarını duyurdu. 

Adaylık kararını duyurmuştu! Akşener'in odası boşatıldı!Adaylık kararını duyurmuştu! Akşener'in odası boşatıldı!

ADAY OLMAYACAK, EMEKLİLİK HAYATINA HAZIRLANIYOR

Tüm bu gelişmelerin ardından ise Meral Akşener, özel kalem müdürü Esma Bekar ile birlikte AVM gezisinde görüntülendi. Akşener'in AVM'de mağazalara göz gezdirdiği görülürken; o anları izleyenler 'Emekliliğe mi alışıyor?' yorumlarını yaptı. 

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Vatandaş Rıza 1 hafta önce Şikayet Et
    artık bıraksın bu işleri. Tansu Çiller gibi evinde otursun.
    Cevapla
  • Cerrah 1 hafta önce Şikayet Et
    sağ oyu sola kaydırma görevini tamamlayan cia ajanı misyonunu tamamlamış olabilir, ama deşifre olup çökertildi halde hala fetöyü kullanan cia posasını çıkarana kadar bunu da kullanacaktır
    Cevapla
  • İSA 1 hafta önce Şikayet Et
    Meral Akşener'den hayır gelmez..
    Cevapla
  • Cesur Baba 1 hafta önce Şikayet Et
    Milliyetçi oyları bölüp sola kaydırdı. Vazifesini başarıyla tamamladı. Kendisine verilen görev süresi bitince de emekli edildi. Bu kadar açık ve net
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    sanki çok lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"