Karabük'te mucize! Otomobiliyle 150 metre uçan sürücü yara almadan kurtuldu

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 150 metreden uçuruma devrilen otomobilin sürücüsü kazadan yara almadan kurtulup, bulunduğu yerden yürüyerek çıktı. Görgü tanığı, sürücünün kurtuluşunun mucize olduğunu söyledi.

Karabük'te mucize! Otomobiliyle 150 metre uçan sürücü yara almadan kurtuldu
Karabük'te mucize! Otomobiliyle 150 metre uçan sürücü yara almadan kurtuldu
GİRİŞ 27.04.2024 20:56 GÜNCELLEME 27.04.2024 21:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

​Kaza, saat 17.00 sıralarında Safranbolu ilçesi Kireç Kuyusu mevkisinde meydana geldi. Safranbolu’dan Karabük istikametine ilerleyen E.V (32) yönetimindeki 78 EC 880 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 150 metreden uçuruma devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil, hurdaya dönerken sürücü ise kazada yara almadı.

Kazayı gören görgü tanığı Cavit Aşar, otomobilin 150 metreden hiçbir yere dokunmadan uçurumdan uçtuğunu, sürücünün kurtuluşunun mucize olduğunu belirtti.

Kazadan yara almadan kurtulan E.V., 150 metre yükseklikten yürüyerek çıktı.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Adil 1 hafta önce Şikayet Et
    Kemer hayat kurtarır
    Cevapla
  • Göz 1 hafta önce Şikayet Et
    Tofaş olsaydı araba düşünemiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...