Terör örgütü PKK/YPG, Haseke'de 2 sivili öldürdü

Terör örgüttü PKK/YPG, Suriye'nin kuzeydoğusunda işgal ettiği Haseke'de 2 sivile ateş açarak öldürdü.

Terör örgütü PKK/YPG, Haseke'de 2 sivili öldürdü
Terör örgütü PKK/YPG, Haseke'de 2 sivili öldürdü
GİRİŞ 29.04.2024 14:07 GÜNCELLEME 29.04.2024 14:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, PKK/YPG'li teröristler işgal ettikleri Haseke'nin Meğluce köyünde dün Halid El-mizal ve Dahham El-mizal'e ateş etti.

Kaynaklar, önceden alıkonulan kuzenlerini almak için giden Mizal kardeşler ve PKK/YPG'li teröristler arasında sözlü tartışma yaşandığını belirtti.

Tartışma sırasında ateş eden PKK/YPG’li teröristler 2 kardeşi öldürdü.

PKK/YPG’li teröristler, Suriye’de işgal ettiği yerlerde, alıkoyduklarına işkence, öldürme ve silahlı kadrosuna katmak için çocukları kaçırma gibi insan hakları ihlali olan pek çok suç işliyor.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Aynen 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunları kimse durdurmuyor insanlara zul edeyorlar ocakları söndürüyorlar bu vahşet dur denmese bu insanların hali ne olacak yazık kendi topraklarında başkalarının zulmüne maruz kalıyorlar bu hayinleri de destekliyorlar insan hakı dersinde vermekten geri kalmıyorlar insanlıktan heber leri olmayan zalimler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den CHP'ye geçen belediyede içki skandalı! İlk icraat, sosyal tesislere alkol
Nicolo Zaniolo'da korkulan oldu! Galatasaray'ın planı suya düşebilir