Albayrak ailesinin acı günü: Gülbeyaz Albayrak Hakk'a yürüdü

Albayrak Medya Grubu'nun sahipleri Ahmet Albayrak, Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ile Asiye Coşkuner'in anneleri Gülbeyaz Albayrak Hakk'a yürüdü.

GİRİŞ 30.04.2024 18:54 GÜNCELLEME 01.05.2024 00:31
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Albayrak Medya Grubu'nun sahipleri Ahmet Albayrak, Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ile Asiye Coşkuner'in anneleri Gülbeyaz Albayrak hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın 91 yaşındaki annesi Gülbeyaz Albayrak, son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına Albayrak'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Trabzonspor Eski Başkanı Ahmet Ağaoglu, Galatasaray Kulübünün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak ve vatandaşlar katıldı.

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman yurt dışı programı nedeniyle cenazeye katılamazken, Kanal7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik ile Kanal7 Yönetim Kurulu Üyesi ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman Kanal7 Medya Grubu’nu temsilen cenazeye katılanlar arasındaydı.

Cenaze namazını İsmailağa Cemaati hocalarından Ahmet Fikri Doğan kıldırdı.

Gülbeyaz Albayrak'ın cenazesi daha sonra Kazlıçeşme'deki aile mezarlığına defnedildi.

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 35
  • Volkan buğa 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu vatana çok güzel evlatlar yetiştirmiş bir anne Allah rahmet eylesin Rabbım cennetinde hepimiz bir araya getirsin insaAllah
    Cevapla
  • Istanbul34 2 hafta önce Şikayet Et
    İskatini yaptilarsa banada biraz versinler.tanimiyorum ama zengin bir aileye benziyor
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesın
    Cevapla
  • Ayhan Doğan 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Mehmet Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 2020'den bu yana bir ilk! En düşük seviyeyi gördü
Son dakika: 6-8 Ekim olayları davasında kararlar açıklandı!