Bakan Koca: Hastanemiz 1 yılda 2 milyon hastamıza sağlık hizmeti sundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen yıl hizmete açılan Kocaeli Şehir Hastanesinde 2 milyon hastaya sağlık hizmeti sunulduğunu bildirdi.

GİRİŞ 29.04.2024 23:34 GÜNCELLEME 30.04.2024 09:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kocaeli Şehir Hastanesinin hizmete açılmasının üzerinden 1 yıl geçtiğini hatırlattı.

Hastanede geçen nisanda hasta kabulüne başlandığını belirten Koca, şunları kaydetti:

"Kocaeli Şehir Hastanesi birinci yılını tamamladı. Geçen yıl nisan ayında hasta kabulüne başlayan hastanemiz, 1 yılda 750 bini randevulu, 800 bini ayakta muayene, 450 bini acil olmak üzere 2 milyon hastamıza sağlık hizmeti sundu. Hastanemizde 56 bin ameliyat gerçekleştirildi, 14 bin 650'si yoğun bakımlarda olmak üzere 64 bin 300 hastaya yatış yapılarak tedavi hizmeti sunuldu. 4 bin 46 hastaya anjiyografi, 331 hastaya açık kalp ameliyatı yapıldı. Sağlık için nice yıllara."

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 16
  • Mustafa 2 hafta önce Şikayet Et
    Başimin agrisindan ölüyorum 15 günsonraya rendevu veriyor acile gidiyorsun sana bi recete veriyor git bu rendevu sistemi iptal edilmeli doktorlar rendevusuz almiyorlar seni özele gitmen için zorluyor malatya
    Cevapla
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Hastaneleri çoğaltmak yerine önleyici tıbba ehemmiyet vermek gerekir.
    Cevapla
  • user 2 hafta önce Şikayet Et
    insanlar hasta olduklarında zamanında randevu alabilmeli. Hasta oluyorsun 1 ay sonrasına randevuyu zar zor alıyorsun.. Sağlıkta gecikme olmaz. Diyelim bu 1 aylık sürede adam tedavi olamadığı için vefat etti. Bu tedavide gecikmeden dolayı ihmaldir.
    Cevapla
  • Osmanlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu hizmetlere gerek yok bence. Herkes eski ssk hastenelerini özlemiş bence ilaçlar bedava olsun. Güneş doğmadan hastane önlerinde sıralar olsun. Bir doktora 100 hasta düşsün, muayeneler 2 dakikayı geçmesin, ilaç kuyruklarında tacizler kavgalar olsun. Daha sayamadığım bir sürü iğrençlikler. Yani kısaca hastaneler ahıra benzesin daha iyi.
    Cevapla
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım 3 gün önce 19 yaşındakı çocuğum çok şitdetli öksürüyordu acile gitti çocuma taa geriden neyin var çok şitdetli öksürüyorum demiş muane bile etmeden 3 tane hap yazmış öksüreği dahada şittetlendi dün mahalle sağlık ocağındaki aile hekimine gitti çok şükür epey hafifledi bu haplar ne alaka demiş aile hekimi, istisnalar hariç ama bazı doktorlarada bir doktor lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor
Slovakya Başbakanı'na suikastte saldırganın kimliği şoke etti: Ünlü edebiyatçı...