Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

GİRİŞ 02.05.2024 20:24 GÜNCELLEME 02.05.2024 20:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi Çavdar Sokak ile Karagölet Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi.

Karagölet Caddesi üzerinde seyreden Yasin A. yönetimindeki 16 BGR 327 plakalı motosiklet, Çavdar Sokak'tan çıkan Elif Yağmur A. yönetimindeki 10 ADD 249 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü düşerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esnaf bu noktada sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, önlem alınmasını istedi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Vatan candır 2 hafta önce Şikayet Et
    Esnaf önlem alınsın demiş ilk önce kendileri kavşaklara araç park etmesin kendileri ne kadar tedbir alıyor acaba
    Cevapla
  • bir bilen 2 hafta önce Şikayet Et
    motor çok hızlı ve park halindeki araçlar görüş mesafesini kapatıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
İsrail'den Türkiye'ye misilleme: Erdoğan'ın görev süresi dolana kadar...