İBB personeli içki servisinde! Eyüp Sultan’a karşı kadeh kaldırdılar

İstanbul’da Peygamber Efendimiz’in mihmandarı Ebu Eyüp El Ensari’nin kabristanının yer aldığı bölgede LGBT temalı sözde sanat galerisi düzenleyen İBB bu defa Eyüp Sultan Camii’ne karşı alkol skandalına imza attı.

GİRİŞ 09.05.2024 14:35 GÜNCELLEME 09.05.2024 15:12
Bu Habere 334 Yorum Yapılmış

İBB’nin Eyüp Sultan ilçesindeki Haliç Kongre Merkezi Sahil Alanında gerçekleştirdiği “Avrupa Günü” kutlamasında katılımcılara içki ikram edildi. İBB personellerinin “16 milyon için çalışıyoruz” yazılı kurum yelekleriyle içki servis ettiği görüntülere yansıdı.

İSTANBULLUNUN PARASIYLA EYÜP SULTAN'A KARŞI İÇKİLİ KUTLAMA

İçkili etkinliğe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın dostu Atina Belediye Başkanı Haris Doukas ile İstanbul’da görev yapan yabancı ülke misyon şefleri ve çok sayıda özel davetli katıldı. Merasimde, Türkiye’deki görev süresi dolan AB Türkiye Delagasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut da yer aldı.

İBB’nin ev sahipliği yaptığı Avrupa Günü kutlamasında İmamoğlu’nun davetlilerine rakı, şarap, bira, cin tonik ve İsrail menşeli gazlı içecekler ikram ettiği belirtildi.

KASA KASA ALKOLÜ İBB PERSONELİNE TAŞITTILAR

Skandal etkinlikte, üzerinde “16 milyon için çalışıyoruz” yazılı üniformalar giyen İBB iştiraki İSTAÇ A.Ş. personelinin ellerindeki tekerlekli araçlarla organizasyon alanına kasalar dolusu içki taşıdığı görüldü.

 

 İmamoğlu 'Tasavvuf Müzesi' dedi konser merkezi yaptı! Eyüp Sultan'ın maneviyatına hançer İmamoğlu 'Tasavvuf Müzesi' dedi konser merkezi yaptı! Eyüp Sultan'ın maneviyatına hançer

KAYNAK: YENİ AKİT
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 334
  • Cengiz 1 hafta önce Şikayet Et
    İstanbullular kendi ayağına sıktı depreme hazırlık yapacağına içkiye eğlenceye harcıyorlar.
    Cevapla
  • Hayrettin 1 hafta önce Şikayet Et
    Haram zıkkım olsun, sonra da gider Eyüb Sultan'da namaz kılarsınız o alkol kokan ağzınızla!
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Halkın gücü bu firavunların tasviyesine yetmiyor. Bir deprem veya büyük bir afet temizler artık bu cürümleri
    Cevapla
  • başka bir ercişli 1 hafta önce Şikayet Et
    sana oy veren müslümanın bir ayağı cehennemden çıkmasın.... yazık oluyor Fatih'in emaneti İttihat Terakki ye teslim edenlerden ruzi mahşerde davacı olacağız..
    Cevapla
  • Gül 1 hafta önce Şikayet Et
    Eko şerefinize diyor İstanbullular sizin su zamları ile rakı keyfi herkes hak ettigini yaşar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu kendisini tehdit eden Gantz ve Eisenkot ile tartıştı
Hamaney'den Reisi açıklaması: Aksama olmayacak