Seçimler bitti, kavgası bitmedi!

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Yeni Danişment köyünde 31 Mart'taki yerel seçimlerde çıkan muhtarlık kavgasında darp edilen yaşlı adam, suçluların cezalandırılmasını istiyor.

GİRİŞ 12.05.2024 20:29 GÜNCELLEME 12.05.2024 23:00
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerinde Yeni Danişment köyünde sandıkların açılmasından sonra çıkan kavgada 4 kişi yaralanmış, taraflar birbirlerinden davacı olmuşlardı.

Kavgada aldığı darbelerle yaralanan Nazım Sağlam, şikayetçi olduğunu ve davanın bir an önce görülüp sonuçlanmasını istediğini söyledi.

Her iki bacağında platin takılı olan 72 yaşındaki Nazım Sağlam, muhtarlık seçimi ile kendisinin ilgisi olmadığı halde çıkan arbedede dövüldüğünü söyledi.

Sağlam, “Yeni Danişment köyünde 31 Mart seçimleri sandık işlemleri bitip, sandık açıldıktan sonra sayım bitmek üzereyken ben dışarı çıktım. Ben arabama doğru yöneldim. Yöneldikten sonra seçimi kaybeden muhtar adayı tarafı köye karşı küfrederek dışarı çıktılar. Ben arabaya doğru giderken arkamdan uçan tekme atarak beni yere serdiler. Karnım ve kafam şişti. Uzun süre kendime gelemedim. Ambulansla beni hastaneye götürdüler, iki gün hastanede kaldım. Jandarma hastaneye gelerek ifademi aldı. Sağlık raporum, iki günlük darp raporum da dosyamın içindedir. Kavga anının kamera görüntüleri de dosyanın içindedir. Hiçbir adayı desteklemediğim halde beni bu hale getirdileri için önce Allah'a, sonra adli makamlara havale ediyorum. Görüntülerde kimin nasıl darp ettiği yer alıyor. Ben iki bastonlu bir adamım. On yıldır ben iki bastonla geziyorum. Beni köpekte döver, kedi de döver. Bunlar bu kadar zayıf insanlar" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 24
  • BULUT 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAH hidayet versin
    Cevapla
  • Halit 2 ay önce Şikayet Et
    Muhtarlık garabeti derhal kaldırılsın
    Cevapla
  • Zeki 2 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle muhtarlık kaldırılmalıdır.Hükümet büyük bir hizmete imza atmış olur. Zaten tasarruf yasası çıkmadı mı? Tasarrufun kralı bu işte. Ne işe yarıyor kavgadan ve sadece silah taşıma ruhsatı alıp hava atmaktan başka. Kim muhtarlığı kaldırırsa ona oyumuzu vereceğiz, bu %100 bilinsin.
    Cevapla
  • Cideli muharrem 2 ay önce Şikayet Et
    Köyde 4 kisi var muhtarlık veriliyor
    Cevapla
  • GAZZE 2 ay önce Şikayet Et
    Bir de bu seçimde köylere sandık kurulu için SALON AMİRLİĞİ diye bir görevlendirme vermişler, bu görevli kişiye 2800 ₺ gibi bir ücret vermişler, tabi Sandık başkanı ve memur üye. Hariç.
    Cevapla
  • 007 2 ay önce Şikayet Et
    Bu gereksiz olan muhtarlığı bir an önce ivedilikle kaldırmak zorundayız, artık e devletten her işimizi yapıyoruz, al sana tasarruf askeri ücretli 53 bin muhtar var bu ülkede tamamen devletin üstüne yük eğer bunlar aylık almasalar hiç biride muhtar olmak istemez yazık bu ülkenin çöpe attığı paraya.
    Cevapla
  • Zeki 2 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle, imzamı atıyorum bu yoruma. Hiçbir işe yaramıyor muhtarlık.
    Cevapla
  • Ramazan 2 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir iş yapmıyorlar sadece huzuru kaçırıyorlar kaldırılmalı
    Cevapla
  • Zeki 2 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!
TRT spikerinden İsrail protestosu!