Didim’de 3 organizatör ile 37 düzensiz göçmen yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesinde göçmen kaçakçılığı ile mücadelede 3 organizatör ile 37 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Didim’de 3 organizatör ile 37 düzensiz göçmen yakalandı
Didim’de 3 organizatör ile 37 düzensiz göçmen yakalandı
GİRİŞ 18.05.2024 13:08 GÜNCELLEME 18.05.2024 13:08

Didim İlçe Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Kısım Amirliği ve JASAT ekiplerince Göçmen Kaçakçılığına yönelik çalışmalar sürüyor.

Didim ilçesinde yasadışı olarak Yunanistan’a geçmek amacıyla deniz kenarında bulunan makilik alan içerisinde gizlenmiş vaziyette 1, kamyon içerisinde 2 olmak üzere 3 organizatör ile 37 düzensiz göçmen suçüstü yakalandı. Yakalanan organizatör ve göçmenler ile birlikte, 1 Adet kamyon, 1 Adet tekne motoru, 1 Adet şişme bot, 50 Litre benzin, 1 adet şişirme pompası ve akü ele geçirildi. Yakalanan düzensiz göçmenler adli ve idari işlemlerinin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edileceği öğrenildi.

Y.A, M.A, C.Y isimli 3 organizatör, adli makamlarca tutuklanmalarına müteakip Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim
Bahçeli'nin tarihi konuşmasında dikkat çeken yüzük ve rozet detayı! Ne anlama geliyor?