Anıtkabir'e 19 Mayıs'ta ziyaretçi akını! Rakam açıklandı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 221 bin 717 kişi ziyaret etti.

Anıtkabir'e 19 Mayıs'ta ziyaretçi akını! Rakam açıklandı
Anıtkabir'e 19 Mayıs'ta ziyaretçi akını! Rakam açıklandı
GİRİŞ 19.05.2024 22:29 GÜNCELLEME 19.05.2024 22:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla sabah düzenlenen resmi törenin ardından, Anıtkabir 10.00 ile 21.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açıldı.

Anıtkabir'in Akdeniz ve Anadolu kapılarının girişinde bekleyen her yaştan binlerce vatandaş, ellerindeki Atatürk posterleri, Türk bayrakları ve çiçeklerle Ata'sını ziyaret etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilginin yoğun olduğu Anıtkabir, 221 bin 717 kişiyi ağırladı.

Atatürk'ün mozolesine çiçek koyan vatandaşlardan bazıları dua okudu.

Askerlerin nöbet değişimi sırasında yaptıkları seremoni vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Anıtkabir'i ziyaret edenler, tören alanında fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Üretelim 2 ay önce Şikayet Et
    Atalarımızın bize gösterdiği hedefleri yakalamak için, her insanımız yerli milli üretimler teknolojik üretimler yapmalıdır. Yani daima farklı özellikleri olan üretimler, daima ARGE ler ve ÜRGE ler yapmalıyız.
    Cevapla
  • Sakih TT 2 ay önce Şikayet Et
    Apollon tapınağı mı orası ne yunan tanrılarının mezarı gibi
    Cevapla
  • Emirhan 2 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim Atatürk kendi seçmedi Anıtkabiri milletim nasıl uygun görürse öyle defnetsin beni diyor zaten ölmeden önce, sonra Atatürk ölünce bi yarışma duzenliyorlar Anıtkabir seçiliyor yapılınca da oraya defnediliyor
    Cevapla
  • Şevket 2 ay önce Şikayet Et
    Yinede az bir milyon bekliyordum
    Cevapla
  • TURAN 2 ay önce Şikayet Et
    ne acı ne acı... sebataist dönme bir yahudi ingiliz işbirliği ile bir milletin üzerinden silindir gibi geçti. ne acı ama ne acı...
    Cevapla
  • halooo 2 ay önce Şikayet Et
    Allah ayırmasın mevlam öbür tarafta da beraberliyinizi bozmasın inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: İzmir faciasında sıcak gelişme!
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler