Dev operasyon! Tonlarca uyuşturucu madde ele geçirildi

17 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-18" operasyonlarında; 1 ton 57 kg uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

GİRİŞ 21.05.2024 07:58 GÜNCELLEME 21.05.2024 09:29
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 17 ilde düzenlenen "Narkoçelik-18" operasyonlarında 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 272 uyuşturucu satıcısının da yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Adana, Antalya, Aydın, Ağrı, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Nevşehir, Çankırı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat il jandarma komutanlığı ekiplerince düzenlendiğini belirtti.

210 ekip ve 865 jandarma personelinin görev aldığı operasyonlarda 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 272 uyuşturucu satıcısının da yakalandığını kaydeden Yerlikaya, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Gözü kara 2 ay önce Şikayet Et
    Allahraziolsun allah yardimcinizolsun baṣkanin
    Cevapla
  • 313 1453 2 ay önce Şikayet Et
    Sonra seni, (ilahi) emre dayalı bir şeriat üzere kıldık. Ona uy. Bilmeyenlerin hevalarına/arzularına uyma. (45/Câsiye, 18)
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    yakalanıyorda ne oluyor çıkarın İDAM YASASINI bakalım ozaman uyuşturucu kaçakcılıgını yapabiliyorlarmı..
    Cevapla
  • Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun kötülük kahrolsun katiller kahrolsun kafirler kahrolsun zalimler kahrolsun zorbalık kahrolsun bozgunculuk yapanlar kahrolsun kul hakkı yiyenler
    Cevapla
  • Van 2 ay önce Şikayet Et
    Evleri yıkan bu hainler bir daha çıkmasın kodeslerden...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!