Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde EYP patlamasında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

GİRİŞ 23.05.2024 00:39 GÜNCELLEME 23.05.2024 11:34
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde EYP patlamasında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın patlamada ağır yaralandığı, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 22 Mayıs 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Dün bölgede yapılan operasyonda 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilmişti. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Operasyonlarımıza hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edeceğiz" denilmişti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Amin kalanlara Allah sabirlik versin
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin, mekanın cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Vatandas 3 hafta önce Şikayet Et
    EYP den yaralanan degil felaket bir sekilde hasar alan diye yazmaniz gerekiyor . 18 Ay Askeriligimin nasil gectigini bir ben birde Allah bilir
    Cevapla
  • Extra 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah hepsinin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam'dan İsrail askerlerine pusu: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Yerli otomobil Togg sahiplerine Euro 2024 müjdesi!