Korkunç olay! İETT otobüsünün camından direk girdi!

Ataşehir'de direk yüklü vinç dönüş yaptığı sırada direklerden bazıları İETT otobüsünün camından içeri girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, otobüste hasar meydana geldi.

GİRİŞ 23.05.2024 10:59 GÜNCELLEME 23.05.2024 10:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, Yeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 BU 4361 plakalı vinç yolda dönüş yaptığı sırada kasasındaki direkler, seyir halinde olan 34 HO 2948 plakalı İETT otobüsünün camından içeri girdi.



İçinde yolcular olan otobüsün camı direklerin çarpmasıyla tuzla buz oldu. Otobüsteki yolcular kısa süreli panik yaşadı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, otobüste hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle durma noktasına gelen trafik vinç ve otobüsün yol kenarına çekilmesiyle normale döndü.

Otobüsün şoförü, "Seyir halindeydim, birkaç yolcum vardı. Çok yolcum yoktu" dedi. Vincin şoförü konuşmak istemezken şirket çalışanı, "Bana telefon etti. Anlattı durumu. Cama çarpmış, başka bir şey yok, yaralı da yok" diye konuştu.

Tutanak tutan taraflar daha sonra kaza yerinden ayrıldı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Yakup 3 hafta önce Şikayet Et
    Ya ölen olsaydı. Ya facia olsaydı.
    Cevapla
  • Das 3 hafta önce Şikayet Et
    Bune ya böyle direkler disardi korumasız yola mi cikilir kamyon soförün egliyetine el koyulmali bi sorumsuz insanin ehliyeti olmamali adam trafikte tehlike yaratiyor
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    ülkemizde şoför yoktur. sadece gaza basmak kornaya basmak var bizde ilerisi yooookkk.
    Cevapla
  • Mızrak 3 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun diyeceğim de, otobüse fena geçirmiş direkleri. İstanbul gün geçtikçe kâbus gibi bir şehire dönüşüyor.
    Cevapla
  • arma 3 hafta önce Şikayet Et
    trafik kazası, istanbullular böyle istedi ne demek... devekuşu ollmayın haklı eleştiriler yapın. kamyoncunun hatasını otobüscüden çıkartmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan Kurban Bayramı mesajı: Hedef Kızılelma
Adana'da 14 yaşındaki çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı