Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz KKTC'ye gidiyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yarın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) günübirlik ziyaret gerçekleştirecek.

GİRİŞ 24.05.2024 13:43 GÜNCELLEME 24.05.2024 13:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC'ye günübirlik ziyarette bulunacak.

KAPALI MARAŞ'I ZİYARET EDECEK

KKTC temasları kapsamında yarın KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya gelecek olan Yılmaz, Güzelyurt Soğuk Hava Deposu Entegre Tesisleri Bilgilendirme Toplantısı'na katılacak. Yapım aşamasında olan tesis ve Güzelyurt Hastanesi hakkında bilgi alıp incelemelerde bulunacak olan Yılmaz, 4 yıl önce KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın aldığı kararla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kademeli olarak açılmaya başlanan 'Kapalı Maraş' bölgesini ziyaret edecek.

Yılmaz, Gazimağusa'da da Kıbrıs Türk'ü vatandaşlarla buluşup KKTC ziyaretini tamamlayacak.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sami 3 hafta önce Şikayet Et
    KKTC'de binlerce metre yahudilere satılmış bu devlet peşkef mi çekiliyor?Sorusunu sorduruyor.neden iktidardan açıklama beyan yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'da hareketli saatler! Gardiyanları rehin alan DAEŞ'li mahkumlar öldürüldü
Eylem Tok ve oğlunun tutuklanmasına ilişkin detaylara ulaşıldı