Son dakika: PKK'ya iki bölgede peş peşe darbeler! Çok sayıda terörist öldürüldü

Son dakika haberi... Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 24.05.2024 14:05 GÜNCELLEME 24.05.2024 15:00
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Türk Silahlı Kuvvetleri sınır ötesinde terör örgütlerine nefes aldırmıyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesi ve Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde toplam 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

"TERÖRE VE TERÖRİSTE HİÇBİR YERDE GEÇİT YOK"

MSB'den konuyla ilgili yapılan açıklamada "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • ormancı 3 hafta önce Şikayet Et
    Kardeşim neden tek haneli rakamlarla ifade ediyorsunuz.3 Haneli rakamların suyumu çıktı
    Cevapla
  • Çiko cemal 3 hafta önce Şikayet Et
    Önce meclistekilerden başlansa iyi olur
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Sıra onlarada gelecek.
    Cevapla
  • gerçekler 3 hafta önce Şikayet Et
    Hevaller eşek cennetine gitmiş Allah vatan evlatları mızın kurşununu zayi ettirmesin 1 tanesiyle onlarcasının pis canını almayı nasip etsin bize de keyifle izlemeyi nasip etsin
    Cevapla
  • Osmanlı 1453 3 hafta önce Şikayet Et
    Sıra meclistekilere ne zaman gelecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemede yeni detaylar! Cezası 10 kat artacak
Süper Lig devi, Dortmund efsanelerine çifte imza attırmak istiyor