Sabahat Akkiraz'dan dikkat çeken çıkış: Artık bir güvenlik sorunu

Türkiye genelinde artan saldırılar sonrası başıboş sokak köpeklerine yönelik yeni yasa tasarısının hazırlığı konuşulurken Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Sabahat Akkiraz'dan dikkat çeken çıkış: Artık bir güvenlik sorunu
Sabahat Akkiraz'dan dikkat çeken çıkış: Artık bir güvenlik sorunu
GİRİŞ 24.05.2024 19:38 GÜNCELLEME 25.05.2024 11:42
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Teklif hazırlığında sona gelinirken Türk Halk Müziği sanatçısı ve eski CHP'li milletvekili Sabahat Akkiraz'dan başıboş sokak köpeklerine ilişkin açıklama geldi.


Kız kardeşinin bir grup sokak köpeği tarafından saldırıya uğradığını ve neredeyse hastanelik olduğunu belirten Akkiraz, bu olayların artık bir güvenlik sorunu olduğunu ifade etti.



'KARDEŞİM NEREDEYSE HASTANELİK OLUYORDU

Akkiraz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dün kız kardeşim köpeğini dolaştırmak için sabah saatlerinde Tarabya sahiline doğru evden çıkıyor. İki sokak gidemeden bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğruyor. Sadece köpekleri değil hayvanların hepsini çok seven kardeşim nerdeyse hastanelik oluyor. Sorun artık köpekleri sevip sevmemek değil. Sorun artık bir güvenlik sorunu. Bunu çözmek için de Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok. Yapan ülkelerin yol haritası belli. Siz bir çözüm bulamıyorsanız "medeni bir çözümü alın kullanın" Bu konuda bile saçma ayrışmalarla konuyu öteleyip hem insanların hem hayvanların hayatını karartmayın. Bu işi belediyeler çözemez. Onların daha önemli işleri var malum."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • ALİ KARA 3 hafta önce Şikayet Et
    Sabahat AKKİRAZ HANIM, ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR BUNUN NERESİNİ ANLAMIYORSUNUZ ( ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ. ) BOŞ BOŞ KONUŞUP ŞOV YAPMAYA GEREK YOK DEVLETİN ÇALIŞMASINI DESTREKLİYORUM.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    aklın yolu bir,çözüm bulmak için illaki zarar görmek gerekmiyor.
    Cevapla
  • Vatansever 3 hafta önce Şikayet Et
    Senin kız kardeşin ısırıldığı için böyle söylüyorsun. Isırılmasaydı eminim ki diğer tayfa gibi konuşacaktın. Çözüm için illaki, herkesin ısırılması mı gerekiyor.
    Cevapla
  • Ayısigi 3 hafta önce Şikayet Et
    Akli basin da bir insanin mesaji
    Cevapla
  • Misafir7 3 hafta önce Şikayet Et
    Kardeşine saldırınca mı aklı başına geldi acaba?
    Cevapla
  • Yarkan 3 hafta önce Şikayet Et
    Inşaallah hukumetimiz meclimiz ve belediyelerimiz halk sagligini can guvenligini saglama gorevlerini yerime getirerek basibos kopekler sorununu bu sorunu cozen devletlerin metodlariyla cozebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çatıya çıkan da oldu, çamura batan da.... Yurttan kurbanlık boğa manzalararı
Son dakika: Sedef Güler'in katil zanlısı sınırda yakalandı!