Bakan Yerlikaya açıkladı! 2024 yılı genel atamaları gerçekleşti

Son dakika haberleri: Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2024 yılı genel atamaları gerçekleşti.

GİRİŞ 25.05.2024 11:12 GÜNCELLEME 25.05.2024 11:14
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2024 yılı genel atamaları gerçekleştiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şu şekilde;

56 BİN 94 GÜVENLİK PERSONELİ ATANDI

"Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2024 yılı Genel Atamaları gerçekleşti. Jandarma Genel Komutanlığı mensubu 1.662 Subay, 7 bin 301 Astsubay, 2 bin 63 Uzman Jandarma ve 21 bin 706 Uzman Erbaş olmak üzere toplam 32 bin 732 personelin; Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 1.769 Amir ve 20 bin 791 Polis Memuru rütbesindeki personelin ve Sahil Güvenlik Komutanlığı mensubu 210 subay ve 592 astsubayın atamaları yapıldı.

Ataması yapılan personellerimize yeni görev yerlerinde üstün başarılar diliyorum. Rabbim sizleri korusun, gözetsin. Kutsal vatan toprağımızın, Mavi Vatan’ın huzur ve güvenliğinin teminatı olan kahraman Polisimiz, kahraman Jandarmamız, kahraman Sahil Güvenlik Komutanlığı mensuplarımız, dün olduğu gibi bugün de sonsuza kadar Aziz Milletimizin hizmetinde ve emrinde olmaya devam edecektir."

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafirr 2 ay önce Şikayet Et
    Emniyet atamaları şu kadar amir şu kadar memur diye şıp diye bitiyo. Jandarmayı oku oku bitmiyo. Aynı işi yapan kurum olarak, hemde köyde, bu kadar statü ile emnietin yapamadığı neyi yapıyır acaba. Statünün çok olması birbirine düşman eder. Altta kalana iş satılır. İçişleri bakanı artık müdahala etmeli bu yapıya. Askerlik kafasıyla jandarma bürokrasisi etkin bir kolluk kuramaz.
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Artık şu sözleşme işine bir son verin uzman cavuslara kadro verilsin yazık değilmi en zor şartlarda görev yap aklın sürekli sözleşmede olsun
    Cevapla
  • Vatan evladı 2 ay önce Şikayet Et
    Atamaları erteleyen bir çok emniyet amiri tanıyorum küçük ilçe lerde 8 yıldır görev yapıyorlar daha doğu görevi çıkmamış İlk atanmış erteleyip duruyorlar kimse yerini değişmek istemiyor dolayısıyla takipi yok nasıl olsa
    Cevapla
  • ddd 2 ay önce Şikayet Et
    erteleme olayı doğru ama 3 yıldan sonra ya doğuya gideceksin ya GİHe geçeceksin. yani sınırsız erteleme yok..
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    andarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tak çatı altında Güvenlik Bakanlığı oluşturulsun. İçişleri bakanlığına bağlı bir sürü kurum ve müdürlük var hiç biri bu 3 teşkilatın ayağının tozu olamaz, yinede kefede tartılıyorler. bu 3 kurum gecesi gündüzü bayramı seyranı olmadan çalışıyor. derhal güvenlik bakanlığı altında tüm şartlerıda iyileştirilmeli
    Cevapla
  • dmr 2 ay önce Şikayet Et
    sn. bakan acaba hiç şarka gitmeyen yada bulunduğu illerde yıllarca yer değiştirmeden çalışanlar torpil limidir.?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 6 maddede dünyaya çağrı yaptı! 30 milyar dolarlık teşvik
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..