Ebrar Karakurt'tan bile bile algı operasyonu! Federasyonun beceriksizliğini THY'ye yükledi

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt ve kaptan Eda Erdem tüm uçuş planlaması ve biletleme süreci federasyona ait olmasına rağmen ekonomi sınıfında ayarlanan Amerika yolculuğu için Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi.

GİRİŞ 26.05.2024 17:04 GÜNCELLEME 26.05.2024 22:52
Bu Habere 506 Yorum Yapılmış

13 saatlik ABD uçuşuna tarifeli uçakla ve ekonomi sınıfında uçan bazı oyuncular  yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” diyen Ebrar Karakurt THY üzerinden bir algı operasyonuna girişti. THY'yi etiketleyen Karakurt "13 saatlik Amerika yolculuğumuza economy bölümünde başlamış bulunmaktayız. Çok teşekkürler @turkishairlines" yazdı.

EDA ERDEM UÇAĞIN İÇİNİ PAYLAŞTI

Kaptan Eda Erdem ise, "13 saatlik ABD uçuşu başlasın. Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulunuz" yazarak THY'yi etiketledi. Milli takım oyuncularının karışık düzende koltuklara oturduğu görüldü.

AHMET BOLAT'TAN AÇIKLAMA: TERCİH FEDERASYONLARDA!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının ekonomi bölümünde uçmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bolat, ''Türkiye Voleybol Federasyonu’na 3 katı bütçe verdik. Federasyonlar THY bütçelerini istedikleri gibi kullanıyorlar, kabin tercihi federasyonlarda. Ekonomi uçuşlarda müsaitse business upgrade ediyoruz. Bugünkü uçuş full doluydu, alanda açılan koltuklarla şuan 3 sporcumuz business uçuyor.'' ifadelerini kullandı.

THY'DEN AÇIKLAMA: SORUMLULUK FEDERASYONLARA AİT

Sosyal medyanın gündemine yerleşen olayla ilgili Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün açıklama yaptı. Üstün açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır."

CHP'NİN ESKİ AVUKATI ÇİÇEK: BU ELEMANLAR İYİ ALIŞTI; ŞATAVATA, ÖZEL OLMAYA

CHP’nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek terbiyesizliğe çok çok sert sözlerle yüklendi. İşte söz konusu oyuncular için 'şımarık' diyen Çiçek'in paylaşımı;

Bu elemanlar iyi alıştı; şatavata, özel olmaya, konfora, el üstünde tutulmaya!

Bu ülke için hudutta, görev yaparken ağır yaralanan ve nakil için helikopter, uçak bulunamadığı için şehit olan sayısız vatan evladı oldu...

Benim şehidimin bir damla kanı, topunuzun nazarımda ehemmiyeti olmayan marifetinden çok daha üstündür!

Söyleyin Ekrem başkanınıza, sözde spor için Roma seferinde yaptığı gibi özel uçak tutsun! veya Ulaştırma bakanı olan Uraloğlu, rönesans holdinge, kendisi için değil, bu kere sizin için rica etsin JET'i tahsis etsin...!

Bir daha halk adamı gibi davranmayın! bu şımarık davranışlarınız dahi olmadığınızın kanıtıdır!

CÜNEYT ÖZDEMİR: İHALE DE THY'YE KALIYOR

Gazeteci Cüneyt Özdemir yaşanan olayda Voleybol Federasyonu'na tepki göstererek "THY'nin bu olayda hiçbir kusuru yok. Voleybol Federasyonu'nun uçuşa üç gün kala business class bilet istemek akıllarına gelmiş. Daha önce de aynı şeyi yapmışlardı hatırlarsanız. THY kibarca 'bizi kimse zamanında arayıp bilet istemedi' diyor. Voleybol Federasyonu okyanusu geçiyor ama derede boğuluyor. İhale'de THY'ye kalıyor... Nereden baksanız büyük beceriksizlik...." ifadelerini kullandı.

 TÜRKER AKINCI: 3 SAATTİR INSANLAR THY’YI LİNÇ ETMEKLE MEŞGULLER

 Türker Akıncı yalan üzerinden sosyal medyadaki hızlı dolaşıma dikkat çelerek "Yine bir gün algıların yönetildiği bir mevzu daha. Bu olayın Türk Hava Yolları ile ilgisi yok. Tamamen federasyonun ihmalkarlığı. Ama 3 saattir insanlar THY’yi linç etmekle meşgul. Doğru, bağcıklarını bağlayana kadar yalan dünyayı gezdi." dedi.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 506
  • Ertuğrul 1 ay önce Şikayet Et
    Ekonomi sınıfında kiler galiba yolda havada indirme yapılıyor. Kendini ne sanıyorsun. Federasyonunuz demekki perdenin öbür tarafina bilet alacak parası yokmuş. Farkını sen odeseydin.
    Cevapla
  • DOĞRUCU DAVUT 1 ay önce Şikayet Et
    Okadar zoruna gittiyse bisness dan bilet alıp kitseydiniz hem diğer insanlardan ne farkınız var
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Dünya Şampiyonu olmaları farklı olmaları için yetmiyor sanırım... Başka ne yapmaları gerekiyor acaba? Spora ve sporcuya verilen değer...!
    Cevapla
  • ismail 1 ay önce Şikayet Et
    bak sen şunlara, bu ne şımarıklık, artık terbiyesizlik boyutana varmış, hadı ordan, hadı ordan
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    "Business te uçmak" ya da "özel uçak" ile gitmek için "Dünya Şampiyonu" olmaktan başka ne yapabilirler ki?
    Cevapla
  • türkiyem 1 ay önce Şikayet Et
    ebrar az az konuş sende insan sın onlarda insan otur oturduüun yerde yada gemiyle gel
    Cevapla
  • DEVLET ADABI 1 ay önce Şikayet Et
    TÜRK HAVA YOLLARININ yapması gereken bir daha kesinlikle bunlara uçuş sponsoru olmasın beğenmiyorlarsa Ekrem Başkanları kendi YALAKA YANDAŞ FONDAŞ ne kadar çapsız sığ görüşlü dar kafalı sözde CAZeteci yazar çizer varsa özel jet kiraladı sizede kiralasın söze geldi mi meydanlarda sporcuya şöyle böyle destek veriyoruz oluyoruz diyor haaa arkadaşlar bu ROMA MASRAFI 30 MİLYON DOLAR ANLADINIZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor
Bir forkliftin hatası bin 500'den fazla aracı küle döndürdü